Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Peugeot inovoval řadu Partner

Martin Šidlák
Diskuze (1)
Modernizací prošla modelová řada Peugeot Partner. Combi a Combispace se změnily v exteriéru i interiéru, ovšem motorová nabídka zůstala stejná. Nabídku na českém trhu nově rozšíří osobní verze Combi Active...

Modernizací prošla modelová řada Peugeot Partner. Combi a Combispace se změnily v exteriéru i interiéru, ovšem motorová nabídka zůstala stejná. Nabídku na českém trhu nově rozšíří osobní verze Combi Active.

Stávací modely lze odlišit už při pohledu na čelní masku. Zvýšila se kapota, vozy dostaly masivnější blatníky, vyšší přední nárazník, do kterého mohu být integrované mlhové světlomety. Přední světlomety s hladkým sklem jsou větší než u předchozích verzí. Do obohacené nabídky patří také patnáctipalcová kola pro modely s motory 2.0 HDI a 1.6 16V u osobních verzí. V nabídce se také objevily tři nové metalické barvy. Na přání jsou nyní k dispozici dvojité boční airbagy. Nová je dále palubní deska s velkým počtem odkládacích míst a možností umístění navigačního systému.

Co se nezměnilo, jsou motory. Verze Combi je nabízena s benzínovým motorem 1.4 a dieselovým 1.9 D, Combispace s benzínovými motory 1.4 a 1.6 16V a dieselovými 1.9 D a 2.0 HDI.

Úplnou novinkou na českém trhu je osobní verze Combi Active, která si dělá zálusk na jízdu nejen po silnici, ale i v lehkém terénu. Má proto zesílené pérování, kryt pod motorem a zvýšenou světlou výšku. Odlišuje se také rozšířenými blatníky vpředu a vzadu, ochrannými mřížkami světlometů a oproti verzi Combispace má v základní verzi navíc posuvné levé boční dveře a přední mlhovky integrované v předním nárazníku. K dispozici je s benzínovým motorem 1.6 16V a dieselovým 2.0 HDI.

Základní cena modelu Combi s motorem 1.4 je 399.900 Kč, s motorem 1.9D 433.900 Kč. Combispace stojí podle motoru od 437.900 Kč do 519.900 Kč. Novinka Combi Active je v základní výbavě k mání za 483.900 s motorem 1.6, nebo za 533.900 Kč s motorem 2.0 HDI.

Martin Šidlák
Diskuze (1)