Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Podcast Za volantem: Velký souboj techniků! Vaculík versus Babický

redakce AUTO.CZ pdc
Diskuze (9)

Máte pocit, že Martin Vaculík o autech něco málo ví? Zajímá vás, kde své znalosti nabral? Dozvíte se v 1. díle nového podcastu!

Vynechme nudné studium technické literatury a pojďme na tu zajímavější část: Martin dlouhodobě vyhledává lidi, kteří jsou přímo u zdroje - Mechanika, vedoucí servisů, servisní ředitele národních zastoupení, konstruktéry, testovací jezdce, techniky dodavatelů automobilového průmyslu. Právě tito budou hosty podcastů Martina Vaculíka.

V prvním díle vyzpovídá Robina Babického, který působil jako technický ředitel u značek Mazda a Mitsubishi, dnes má na starosti hlavě dynamicky rostoucí čínské MG. Řeč byla i o tom, zda budou baterky hořet.

redakce AUTO.CZ pdc
Diskuze (9)

Doporučujeme

16. 10. 2023 13:32
Také existuje
Čistě zvukovou stopu tohoto podcastu najdete na jiných platformách.
Avatar - JFK
11. 10. 2023 16:40
Re: Propagace komunistické ČLR
Dle invektivů hodných tvého intelektu z poměrů poddna společnosti, která tě formovala i s popisem, jak jsi se dostal na svět v tvé úvodní větě, včetně tvého mentora v té druhé pouze dokládá, že import a praktiky z ČLR, jeho propagátorů i obhájců jsou esenciální zlo a nemělo by dostávat prostor.
11. 10. 2023 16:27
Podcast nebo videocast?
Byl jsem nadšený, že by začal existovat podcast o autech, tedy audio pořad, který si stáhnu do mobilu a poslouchám ho v autě. Video na webu rozhodně není podcast.
Avatar - JFK
11. 10. 2023 13:43
Propagace komunistické ČLR
Zde je krásně vidět pokrytectví pana Vaculíka, ač je dost nekompromisní v otázkách autoritativních režimů a zároveň se prezentuje jako sociálně soucítící vesničan, neostýchá se dávat hned v úvodu prostor k propagaci produktů po KLDR asi nejhorší komunisticko autoritářské země a její dotačně dumpingové politice využívající práce dělníků s nedodrženou výší mzdy a drancování nerostných surovin po planetě. Zrůdná komunistická ČLR toto činí za účelem nerovné likvidace tradičních výrobců ve světě a tento pán jí tímto, bez alespoň jakehokoliv náznaku vymezení se, nepokrytě adoruje.
Účel světí prostředky jak je vidět, v tomto připadě se to obhájí zájmem o techniku, která přece nemá s politikou co dělat.. jenže chyba lávky.
11. 10. 2023 09:29
Re: Tady to mas, 4izku
Vďaka :)