Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche Cayman Black Edition: Malé černé

David Bureš
Diskuze (1)
Černá, to je, oč tu běží, řekli si designéři Porsche a postavili černý Cayman. Černou barvu doplňuje bohatou výbavou.

Černá barva je zákazníků značky Porsche velice oblíbená. Jak jinak si vysvětlit fakt, že automobilka nově prezentuje Cayman Black Edition, který navazuje na v květnu představené modely Boxster Black Edition a 911 Black Edition. Také minulá generace Caymanu byla v takto pojmenovaném provedení prodávána.

Jak jméno naznačuje, Cayman Black Edition sází na černou barvu, která je užita jak na karoserii, tak v interiéru. Podle Porsche černá zdůrazňuje nadčasovost a eleganci tohoto sporťáku. Celek doplňují 20palcová kola Carrera nebo speciální volant Sport Design.

K černé barvě Cayman Black Edition přidává také bohatou výbavu. Ta zahrnuje multimediální systém Porsche Communication Management doplněný o navigaci, dešťový senzor, tempomat, parkovací senzory vpředu i vzadu nebo bi-xenonové světlomety. Pohodlí posádky zvyšují vyhřívané sedačky, jejich uším zase bude lahodit muzika z hudebního systému Sound Package Plus.

Black Edition je postaven na bázi základního Caymanu. To znamená, že v útrobách tohoto kupé pracuje uprostřed uložený 2,7litrový šestiválec typu boxer o výkonu 202 kW.

Na německém trhu startuje prodej Caymanu Black Edition již dnes 2. října. Jeho cena je stanovena na 59.596 eur včetně zdejších daní (1,6 milionu korun). Základní Cayman u nás stojí 1.475.000 korun.

David Bureš
Diskuze (1)
3. 10. 2015 21:16
:)
oceňuji tu slovní hříčku :yes: