Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche Inter Auto převezme moravskou Auto Heller

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Společnost Porsche Inter Auto převezme firmu Auto Heller, která na severní Moravě prodává vozy koncernu Volkswagen.

Auto Heller provozuje centra v Ostravě a Opavě se zastoupením značek Volkswagen, Audi, Škoda a Seat a prodává zhruba 2500 nových a přes 1000 ojetých automobilů ročně. Akvizice tak zvýší objem prodeje Porsche Inter Auto zhruba o čtvrtinu.

"Na základě naší společné dohody se Porsche Inter Auto CZ ujme vedení obou provozoven Auto Heller. Těší nás, že od pana Jana Hellera převezmeme nejen dobře zavedené provozovny, ale také 200 kompetentních zaměstnanců," uvedl generální ředitel Porsche Inter Auto Christian Lang.

Do funkce ředitele Auto Heller s provozovnami v Ostravě i Opavě byl jmenován Michael Antosch, který je rovněž ředitelem sdružení provozoven Porsche Praha-Smíchov, Porsche Praha-Prosek a Porsche Hradec Králové. Kromě toho převzal od února funkci zástupce generálního ředitele Porsche Inter Auto CZ.

Operativní řízení obou provozoven Auto Heller bude mít na starosti Michael Krejska, který dosud vedl v Porsche Brno prodej sportovních vozů značky Porsche pro oblast Moravy. Zároveň zastával funkci vedoucího servisu Porsche Brno.

Porsche Inter Auto je dceřinou společností rakouské firmy Porsche Inter Auto GmbH se sídlem v Salzburgu. Společnost je největším prodejcem vozů Volkswagen, Audi, Škoda a importérem a prodejcem značky Porsche v České republice. Je také servisním a prodejním místem vozů značky Bentley na českém trhu. Ročně firma prodá více než 10.000 nových a 3000 ojetých automobilů.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)