Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Předsedové obou komor Parlamentu jezdí Škodou Superb 2.0 TSI

Jan Mička
Diskuze (24)
Nová Škoda Superb opět míří do vysoké politiky. Dva exempláře si přebrali šéfové horní a dolní komory Parlamentu.

Jeden z prvních exemplářů nové generace Škody Superb si na začátku června převzal prezident republiky Miloš Zeman, a nedlouho poté putoval také pražskému arcibiskupovi Dominiku Dukovi. Od poloviny tohoto týdne vozí vlajková loď mladoboleslavské automobilky také předsedu Poslanecké sněmovny Jana Hamáčka a předsedu Senátu Milana Štěcha.

„Velmi nás těší zájem, který o vlajkovou loď značky Škoda projevují vrcholní představitelé státní správy a veřejného života. Je to další důkaz, že se nový model Superb povedl na výbornou a je nanejvýš vhodným vozem pro komfortní přepravu i reprezentaci,“ vyzdvihl při slavnostním předání Bohdan Wojnar, člen představenstva automobilky zodpovědný za oblast řízení lidských zdrojů. Mezi přítomnými nechyběl ani pan Luboš Vlček, šéf prodejní organizace Škody Auto pro Českou republiku, a Jaroslav Povšík, předseda podnikové rady Odborů KOVO.

Stejně jako prezident Zeman a kardinál Duka budou šéfové horní a dolní komory Parlamentu využívat černé Superby Laurin&Klement. Vozy pohání zážehový čtyřválec 2.0 TSI o výkonu 206 kW, který standardně spolupracuje s převodovkou DSG a pohonem všech kol. Ve výbavě nechybí například adaptivní tlumiče DCC, kožené perforované čalounění nebo vkládané tkané koberce. Na přání Policie České republiky byly vozy dovybaveny výstražným zařízením a vysílačkou.

Jan Mička
Diskuze (24)
Re: no a?
Já telecí řízek.
Re: Tváři se jak by dělali milodar.
>:D
Re: Hr
Taky si myslím.
Avatar - rohYpnol
25. 7. 2015 14:14
Re: Tváři se jak by dělali milodar.
to taky. Výběrové řízení na 4 varné konvice apod., co zaměstná administrativou úředníka a pak ušetří, no možná vlastně ani neušetří, to jsou opravdu úspory státního rozpočtu...
25. 7. 2015 14:01
Re: Hr
Ono to bude spíš tím, že to není jen manažér, ale i člen představenstva a je tam jediný Čech ....