Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Představujeme Continental ContiLifeCycle: Optimální hospodaření

AutoProfi
Diskuze (0)
S koncepcí ContiLifeCycle nabízí Continental svým zákazníkům efektivní a trvalé řešení.

Od nového výrobku přes prořezávání, správu koster až po protektorování nabízí ContiLifeCycle způsob k dosažení nejnižších celkových provozních nákladů. Servis s kompletním využitím životnosti pneumatiky je šitý každému zákazníkovi na míru.

Druhý nebo dokonce třetí život pneumatik redukuje náklady a napomáhá k větší úspornosti obutí užitkových vozidel. S modulárním konceptem ContiLifeCycle mohou provozovatelé vozových parků s ohledem na své individuální potřeby optimalizovat provozní náklady.

S prvotřídními protektory na dobře zachovalých pneumatikách je možné stlačit náklady na pláště o 30 až 40 procent. Klíčem k úspěchu pro nový život pneumatiky při prořezávání a protektorování je proto velmi kvalitní kostra. Continental připouští pro další výrobu jen kostry v nezávadném stavu: ContiRe pneumatiky protektorované za tepla nebo s využitím běhounu ContiTread při protektorování za studena. Dvojnásobné nebo dokonce trojnásobné využití špičkových koster pomáhá snižovat provozní výdaje vozových parků. V současné době se ve výrobním programu teplých protektorů ContiRe nachází dvanáct základních rozměrů v 17,5“, 19,5“ a 22,5“ řadě ve čtrnácti dezénových variantách. K protektorování jsou přijímány kostry Continental, které jsou ve výrobním sortimentu a mohou být prořezané.

V sortimentu studených protektorů ContiTread mohou zákazníci nalézt čtrnáct rozměrů v 17,5“, 19,5“ a 22,5“ ve dvanácti dezénových řadách ve 21 různých délkách a šířkách. Díky tomuto širokému portfoliu přivulkanizovaných pásů je možné tímto způsobem protektorovat nejen kostry Continental, ale i ostatní použité pláště schopné protektorování.

Protektorování Continental přineslo řadu změn, které vyústily v budování vlastní výrobní kapacity pro produkci teplých protektorů ContiRe, která pomůže logistice v oblasti protektorování a v neposlední řadě posílí kvalitu produktů.

AutoProfi
Diskuze (0)