Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Přijde vám Mercedes-AMG GT málo? Superauto při návštěvě u Prior Design přibralo v bocích

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Prior Design pod označením PD700GTR nabízí výrazné úpravy vzhledu pro Mercedes-AMG GT S.

Německá tuningová společnost Prior Design se věnuje především úpravám vozů luxusních a prémiových evropských značek, z nichž k jejím nejoblíbenějším patří Audi, BMW, Mercedes-Benz a Porsche, ale nevyhýbá se ani vozům jako je Nissan GT-R nebo Dodge Challenger.

V případě vozů s třícípou hvězdou ve znaku patří k nejvýraznějším dílům společnosti Prior Design body kit pojmenovaný PD700GTR, který může být namontován na Mercedes-AMG GT nebo jeho ostřejší verzi S.

Úpravy karoserie zahrnují agresivně tvarovaný přední nárazník s obrovskými vstupy vzduchu a výrazným lízátkem. Na něj pak navazují nástavce předních blatníků, které spolu s podobně tvarovanými díly pro zadní blatníky stojí za masivním rozšířením vozu.

K úpravám exteriéru pak patří i nové prahy a nový zadní nárazník, který je vyveden v podobném stylu jako ten přední. Samozřejmostí je zde výrazný difuzor pod zádi a jen těžko přehlédnutelné přítlačné křídlo. Celou sadu nových komponentů pro karoserii pak uzavírá nová kapota motoru.

Nové karosářské díly pak doplňují 21palcová třídílná kovaná kola, která jsou obuta do pneumatik Continental o rozměrech 245/30 ZR21 vpředu a 305/25 ZR21 vzadu.

K dispozici je i sada sportovních pružin H&R, snižujících vůz o 40 mm a také sportovní výfukový systém s aktivními klapkami pro úpravu zvukového projevu, ale pod kapotou se žádné změny neodehrávají a přeplňovaný osmiválec má svůj standardní výkon verze GT nebo GT S.

Pro interiér je připraveno nové čalounění z vybraných druhů kůže, které muže doplňovat Alcantara a prvky obložení z uhlíkových vláken a leštěného kovu.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)