Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

První pohled: nástupce Alfy Romeo 147

Libor Zezulka
Diskuze (29)
Ačkoliv prošla Alfa Romeo 147 nedávno faceliftem, začíná se hovořit o jejím nástupci. Veřejné představení se zřejmě odehraje na konci roku 2006.

Ženevské novinky Alfa Romeo 159 a Brera ještě nevychladly a italská média už přinesla první informace o nástupci Alfy Romeo 147. Ta se teprve nedávno začala prodávat v faceliftované podobě a se současnou tváří vydrží na trhu pravděpodobně do konce příštího roku či první čtvrtiny roku 2007. Jak se stalo u Alfy Romeo zvykem, i nástupce 147 bude chtít zaujmout svůdným designem a jízdními vlastnostmi.

Karoserie ponese některé typické znaky nových modelů Alfa Romeo, přední část ovládne protažená mřížka chladiče, zadní část překvapí podle serveru Italiaspeed kulatými světlomety kontrastujícími s ostrými linkami kolem. Automobil stane na přepracovaném podvozku, který zajistí lepší ovladatelnost a stabilitu, ale také jízdní komfort. V nabídce motorů se objeví známé jednotky včetně nového vznětového motoru 1.6 JTD.

Z těch benzínových bude zastoupena 1.6, dále 2.2 a šestiválec 3.2 litru. Možnou podobu nástupce Alfy Romeo 147 ukázal italský server Italiaspeed.

Libor Zezulka
Diskuze (29)
21. 5. 2005 19:17
Re: To je...
Král je GOLF. PASSAT je GURU. Co je hebedo nevím. Radšej
19. 5. 2005 18:32
Re: Délka přízpěvků
Jo. Úplnej, jak píšeš - riadny - primitiv. A navíc zakomplexovaný. Myslíš jako komplexně, nebo komplexní? A ať tě nebrněj ty palce
19. 5. 2005 17:46
Re: Délka přízpěvků
No, Libore, ty můžeš jít příkladem. Třeba tenhle tvůj příspěvek... ten sis mohl strčit rovnou za klobouk a nemusels ho vůbec psát. Člověče, co je tohle za názor? Kde bereš odvahu tu veřejně napadat kolegu za to, že napíše něco nad 5 řádků? Ty jsi nějaký censor? Jsi-li slušný, tak se omluvíš. V hospodě bych ti za takovouhle neomalenost dal facku. A že to umím.