Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Racing 21 na Rally Příbram 2016: Den první – Nejlepší letošní výkon

Vitek
Diskuze (0)
Tvrdý boj o stupně vítězů navzdory nemoci pilota Vojty Štajfa zaslouží uznání stejně jako týmový výkon celého Klokočka ŠKODA Czech National Teamu, který v Příbrami bojuje o snový výsledek v sezoně MČR 2016 v automobilových soutěžích.

Exkluzivní video berte jako pozvánku na druhý den, který slibuje maximální flat out až do konce.

Koncentrace, nasazení, výkon, zadostiučinění a úleva: v těchto několika slovech by se dal charakterizovat první den na Rally Příbram 2016 očima posádky Štajf-Rajnoha. Přestože to ještě v pondělí nevypadalo, že Vojtěch Štajf bude fit k plnohodnotnému výkonu na poslední letošní velkou soutěž MČR, touha po boji o nejvyšší příčky zvítězila nad zápalem plic. Po dnešku můžeme říct, že se daří.

Už od začátku svádí posádka zeleno-šedého klientského speciálu ŠKODA Fabia R5 prvoligový rally-sport a o bronz svádí divácky atraktivní boj s o generaci mladším příbramským pilotem Janem Černým na stejném speciálu Fabia R5. Postupným tlakem a třemi dílčími vítězstvími na odpoledních rychlostních zkouškách se ztráta na třetí místo smrskla na 2,6 sekundy, což do nedělní etapy slibuje opravdu lítý boj nejen o konečné pořadí na Rally Příbram, ale rovněž o absolutní pořadí českého mistrovství. A protože bronzová šance tu je, bude to ještě v neděli hodně zajímavé…

Exkluzivně přinášíme video a fotografie z první etapy!

Video se připravuje ...

autor: Libor Hlisnikovský

Vitek
Diskuze (0)