Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Racing 21 na Rallye Bohemia 2016: Den druhý – Boj o bronz až do konce

Vitek
Diskuze (2)
Sliby se mají plnit a ten o zrychlování a bojovnosti od poloviny sezony tým Klokočka ŠKODA Czech National Team naplnil účinkováním na letošní Rallye Bohemia. Nakonec z toho bylo čtvrté místo absolutně a třetí ve třídě 2.

„Za tohle čtvrté místo jsme opravdu rádi, protože bylo přece jen víc vybojované, než to minulé na Hustopečích. Po nešťastné Šumavě tak konzistentními výkony dokazujeme, že do české TOP 5 patříme, což byl náš cíl. Se spolujezdcem jsme si navíc před poslední rychlostní zkouškou udělali radost a řekli si, že bychom ji chtěli vyhrát. To nám sice o 0,9 sekundy uniklo, nicméně navlas stejný čas s továrním pilotem Honzou Kopeckým fakt potěšil,“ neskrýval radost z (nepopulární) bramborové medaile Vojtěch Štajf.

V cíli letošní Rallye Bohemia zářil i přes chyby, kterých se na těžké soutěži dopustil. „Pořadím zamíchalo spousta faktorů, chyby jsme nedělali nejen my, ale i ostatní a my jsme dojeli do cíle a ne zrovna špatně. Tahali jsme se o vteřiny s Martinem Vlčkem, který poprvé s vozem specifikace R5 jel poprvé a musím přiznat, že velmi pěkně a třetí místo mu přeji. Myslím, že divákům se náš duel musel líbit,“ zhodnotil zajímavý souboj mezi „er-pětkami“ ŠKODA a Ford pilot Fabie R5 Vojtěch Štajf.

Nyní čeká seriál Mistrovství České republiky pauza až do posledního srpnového víkendu, kdy se uskuteční zlatý hřeb sezony – Barum Czech Rallye Zlín, kde samozřejmě nebudeme chybět. Do té doby ale chystáme na www.auto.cz řadu materiálů ze zákulisí projektu Racing 21 a týmu Klokočka ŠKODA Czech National Team. Máte se na co těšit...

Exkluzivně přinášíme video z druhé etapy!

Video se připravuje ...

Autor: Libor Hlisnikovský

Vitek
Diskuze (2)
7. 7. 2016 14:11
Re: Muze mi nekdo vysvetlit tenhle hnus?
Vy jste opravdu případ klasického trola... >:D >:D >:D :no: :no: :no:
4. 7. 2016 08:00
Muze mi nekdo vysvetlit tenhle hnus?
Je autor vazne tak natvrdlej, ze neuvede ani celkove vysledky? Opravdu je to jedine, co ctenare aspon predstirane zajima ctvrte misto??? Zaplatte, my to zverejnime, bez ohledu na to, ze to napsal lunetic a nedava to smysl???