Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault se připravuje na náplavku, přiveze kompletní modelovou řadu SUV

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Francouzská automobilka je dalším vystavovatelem na unikátní akci Auta na náplavce. Pár dnů před startem výstavy už víme, jaké modely značka návštěvníkům předvede.

Video se připravuje ...

Čas neúprosně letí a kromě nás se na unikátní automobilovou výstavu Auta na náplavce připravují také jednotlivé automobilky. Nyní víme, co návštěvníkům na akci odhalí automobilka Renault.

„Klienti uvidí kompletní řadu našich SUV, kterou nyní zkompletoval nový Koleos,“ říká Zdeněk Grunt, generální ředitel společnosti Renault pro Českou republiku. „Doprovázen bude modely Kadjar a Captur. Budou zde ale i evergreeny našich prodejů – Clio, Espace, Talisman a pro příznivce motorsportu jsme připravili Mégane GT a Clio R.S..“

Zástupci automobilky se líbí myšlenka časopisu Svět motorů, díky které automobily vyráží přímo za lidmi. „Dříve vyhlášená restaurace spoléhala na to, že je vyhlášená a že si to lidé řeknou. Teď i ty nejlepší podniky jdou za zákazníkem a jsou vidět třeba tady na náplavce. Klient už nehledá jen samotné zboží, ale i zážitek,“ dodává Grunt.

Připomeňme, že výstava Auta na náplavce bude probíhat na obou březích Vltavy a kromě automobilů je pro návštěvníky připraven také bohatý doprovodný program. Kromě kapel Jelen či Monkey Business se zde objeví třeba písničkář Tomáš Klus. Akce se koná od 31. srpna do 3. září a vstupné je zcela zdarma. Podrobné informace naleznete také na oficiální Facebook události.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)