Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Richard Burns mimo hru o titul - zkolaboval !

Michal Hochman
Diskuze (0)
Richard Burns který měl šanci bojovat o letošní titul MS WRC nebude startovat v letošním ročníku Anglické rally. Podle současných zpráv leží exmistr světa R. Burns v nemocnici v Newportu poté co zkolaboval (omdlel) během cesty z Londýna!!

Ještě před samotným startem poslední soutěže letošního ročníku Anglické rally přicházejí nepříjemné zprávy. Richard Burns který měl šanci bojovat o letošní titul mistra světa nebude startovat v letošním ročníku Anglické rally. Podle současných zpráv leží exmistr světa (2001) R. Burns v nemocnici v Newportu poté co zkolaboval (omdlel) během cesty z Londýna. Ještě ráno nebyl jeho start jistý, ale odpoledne lékaři start R. Burnsovi kategoricky zamítli.

Podle pravidel může R. Burnse nahradit jiný jezdec. K tomu také dochází, a jezdce továrního týmu Peugeot nahradí F. Loix, který také začal s tréninkem na Anglickou rally.

O zdravotním stavu R. Burnse nejsou známy žádné podrobnosti.

Na startu by se podle posledních zpráv neměl objevit ani mladší bratr Colina Alister McRae. Podle prozatímních informací nesehnal A. McRae peníze na start s vozem Subaru Impreza WRC a start s vozem skupiny N mu prý FIA nepovolila.

Michal Hochman
Diskuze (0)