Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche 911 GT3 RS: silák na dietě (video)

Libor Zezulka
Diskuze (81)
Dostali jsme možnost vyzkoušet unikát, Porsche 911 GT3 RS 996. Měli jsme jediný den. Chtěli jsme se s vámi o tento výjimečný zážitek podělit, a tak jsme vytvořili Roadlook Mini.

Dostali jsme možnost vyzkoušet unikát, Porsche 911 GT3 RS 996. Měli jsme jediný den. Chtěli jsme se s vámi o tento výjimečný zážitek podělit, a tak jsme vytvořili Roadlook Mini.

Sbalili jsme kameru a vyrazili za naším čtenářem, který neuvěřil mýtu o šílených novinářích a rozhodl se nám nejen předvést svůj zhmotněný sen, ale dokonce nás pustil i za volant. Nečekejte klasický test, na ten jsme neměli dost času. Tohle video chápejte jako bonbónek a ochutnávku toho, co dokáže Porsche 911 GT3 RS typ 996.

Tímto videem zároveň uvádíme nový formát Roadlooku s přídomkem mini. Co můžete čekat, kdykoliv na Auto.cz logo Roadlook Mini uvidíte, se dozvíte v samotném videu. Přejeme vám příjemný zážitek a přidáváme doporučení: Pořádně si zesilte reproduktory či nasaďte sluchátka, „boxera“ s takovým krásným hlasem asi jen tak neuslyšíte.

Tip: Pod videem se můžete pokochat i rozsáhlou fotogalerií !

Test proběhl ve spolupráci s Mezinárodním letištěm Mnichovo Hradiště.

Libor Zezulka
Diskuze (81)
2. 7. 2007 17:53
Zvuk
To je zvuk-přímo božský. No je to Porshe.
Avatar - davy
24. 6. 2007 18:45
Re: DOTAZ
Majitel neinvestoval kvuli zrychleni z 0-100, ale zejmena kvuli pruznemu zrychleni. Sprint by s tim nikdy nejel (coz zejmena kvuli spojce chapu). To auto ma jeste nekolik zde nepopsanych uprav, vsechny s cilem snizit NEODPRUZENOU hmotnost. Proto ta specialni kola. Navic tam jsou extremni keramicke brzdy. A to ne kvuli brzdnemu ucinku, ktery ma Prsche u modelu GT3 RS skvele jiz "v serii", ale prave kvuli te neodpruzene hmotnosti.
Avatar - Onyx
24. 6. 2007 10:10
BRAVO
BRAVO, BRAVO! Auto.cz rulez! Zase jste se vytahli! Blahopreju Vam i stastnemu majiteli tohoto skvostu. Budu se tesit na 997 GT3 RS. Snad se mi nekdy postesti se v tom svezt stejne jako vam. At je takovych RLmini co nejvic. :yes:
Avatar - MeSiL
21. 6. 2007 11:11
Re: Mini
Myslel jsem tím toto video může konkurovat, jinak je to porovnávání jablek s hruškama. TV pořad vs. Roadlook je něco jiného. Mě uchvátily ty záběry auta. Jak se navzájem předjíždějí a točí kolem sebe. Nádhera :yes:
Avatar - Enthusiastic.driver
21. 6. 2007 10:30
uuuuuuh
Safra ten zvuk... ten krasny skyt pri prerazovani... ta jistota mezi kuzely... kam se hrabe sex >:D
Jeden z nejlepsich dilu roadlooku, vyborna prace !! Az na Fabii, ktera se mi moc nelibila, mate narust kvality stejne linearni jako vykon v 911 GT3 RS ;-) Bravo redakci a bravo majiteli, ktery se odhodlal k zapujceni :yes: :yes: :yes: