Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Seat a Cupra představují výhodnější jarní nabídku servisu a příslušenství

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Španělské značky představují aktuální nabídku Seat a Cupra Service, která myslí na technický stav auta a nabízí i výhodné doplňky.

"Zimu máme za sebou, je čas těšit se na jaro a léto a odměnit svůj SEAT za náročnou zimní službu něčím z aktuální výhodnější servisní nabídky. Ta kromě tradiční výměny pneumatik myslí na téměř každou oblast využití osobních vozů,“ oslavuje konec zimy Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche ČR.

Seat i Cupra proto zákazníkům v rámci aktuální zimní servisní akce nabízí kontrolu vozidla inspekcí za cenu od 299 Kč. Technici tak u vozu projdou přesně definovanou škálu bodů a zajistí vozu další spolehlivý provoz. K novým stěračům navíc obě značky nabízí i litr letního koncentrátu za symbolickou korunu.

Výhodnější ceny při návštěvách autorizovaných servisů Seat a Cupra by přitom zákazníkům měla zajistit zákaznická karta MyCard, která je dostupná ve dvou verzích. Základní MyCard Service je zdarma, placená verze MyCard Service+ pak nabízí řadu dalších výhod, včetně výměny kol nebo slev v rámci volnočasových aktivit.

K těm se navíc bude hodit originální příslušenství, jako jsou například příčníky na střechu, které se v katalogu Cupra objevují za výhodnějších 5.637 Kč. V nabídce ovšem nechybí ani nosič kol na tažné zařízení s nosností až 60 kg (například pro dvě elektrokola), plastová vana do kufru, skládací box nebo posuvný modul, který hliníkovou dělící přepážkou usnadní rozdělení zavazadelníku.

Pro modely Leon a Leon Sportstourer nabízí Seat balíček originálního příslušenství se zvýhodněním 15 %. Za cenu 10.092 Kč, respektive 10.115 Kč, tak zákazníci dostanou střešní nosiče, sadu odolných gumových koberců, ochrannou fólii na zadní nárazník a plastovou vložku do zavazadelníku.

V nabídce automobilky navíc nechybí ani Seat kolekce obsahující oblečení, dárkové předměty nebo zavazadla. Podobná paleta exkluzivních doplňků je připravena také pro majitele stylových vozů Cupra.

V jarní nabídce ovšem stojí za zmínku ještě jedna drobnost, kterou oceníte především při parkování dál od vašeho cíle. Za cenu 21.499 Kč totiž Seat nabízí stylovou elektrickou koloběžku Seat MÓ eKickScooter65, která slibuje dojezd až 65 kilometrů. Její design přitom kopíruje styl značky.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Doporučujeme