Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Seat Mii by Mango: Módní edice pro španělské miniauto

Diskuze (0)
Značky Seat a Mango spojily své síly. Proč by ne, automobilka i módní řetězec pochází z Barcelony.

Na módní přehlídce 080 Barcelona Fashion se předvede Seat Mii by Mango. Španělská automobilka chce tímto krokem oslovit nové zákazníky, spolupráce značek Seat a Mango se má v budoucnu dále prohlubovat.

Speciální edice nejmenšího modelu sází na decentní béžový lak a šedé doplňky – kola, zpětná zrcátka nebo kryt klíče, který je také opatřen nápisem Mii by Mango. Stejné logo najdeme i na zadní výklopné stěně, bočních sloupcích nebo prahových lištách.

V interiéru zaujme čalounění Alcantarou nebo perforovaná kůže na volantu. Ozdobné prvky opět využívají odstínů béžové a šedé. Praktické detaily, jako háček na kabelku před sedadlem spolujezdce, jsou standardní výbavou Mii.

Nová verze vychází z nejvyšší výbavy Style a bude dostupná s tří- i pětidveřovou karoserií. U prodejců se objeví začátkem léta. K první tisícovce vozů Seat přidá stylový deštník, kabelku a módní doplněk, který vzejde z internetové soutěže. Té se může na adrese www.talenthouse.com zúčastnit kdokoliv, vítěz získá jeden z vozů Mii by Mango.

Diskuze (0)