Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

SEMA 2004: Cadillac XLR a STS - new edge pokračuje jinde

Ondřej Láník
Diskuze (33)
Přísně hranatý design je charakteristickým znakem aktuálních modelů nejdražší značky koncernu General Motors. Sériové Cadillaky si mohou majitelé vylepšit řadou doplňků, které představil GM na největší tuningové výstavě v USA.

Je zřejmé, že ladění prémiové značky má svá specifika. Značka stojí proti evropským, technicky výborně vybaveným sportovním Mercedesům, BMW a Audi, stejně jako neúnavné japonské konkurenci Infiniti, Lexus nebo Acura. Křiklavé barvy a extravagantní doplňky jsou zde zakázaným zbožím.

V Las Vegas se Caddy pochlubil vylepšenou limuzínou STS nové generace a roadsterem XLR, které mají nové decentní optické doplňky, kola nebo nové sportovní výfukové systémy. velkou pozornost stále přitahují SUV, v případě Cadillacu je to nejnovější SRX uváděný na trh jako model 2006.

Sportovní divize GM Performance a GM Racing pracují na ladění dílů a celých skupin pro závodní verze, ve Vegas byl k vidění závodní Cadillac CTS-V.





komerční sdělení:

Zimní pneumatiky – LEVNĚ a na splátky BEZ navýšení

Pokud chcete ušetřit své peníze a čas, využijte nákupu zimního obutí v některém z internetových obchodů. Ceny zde dosahují velkých rozdílů oproti cenám v kamenných pneuservisech a nyní lze on-line nakoupit i na splátky bez navýšení na Pneuexpert.cz!

Ondřej Láník
Diskuze (33)