Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Síť bazarů Auto-plus slaví 10 let na trhu

Diskuze (0)
Značka auto-plus působí na trhu s ojetinami už 10 let. Co nabízí svým zákazníkům?

Auto-plus je síť značkových autobazarů, kterou provozuje Import Volkswagen Group. V současné době má 40 prodejců – bez výjimky autorizovaných dealerů některé ze značek koncernu VW. Od roku 2001, kdy byl tento způsob prodeje spuštěn, se dosud prodalo 116 tisíc ojetých aut.

Jaká auta nabízí?

Napojení na autorizované prodejce VW Group také naznačuje, s jakými vozy se v nabídce auto-plus setkáme nečastěji. Jedná se samozřejmě o automobily značek VW, Škoda, Audi a SEAT. Prostřednictvím sítě auto-plus lze ale pořídit i ojeté auto jiné značky – to se do nabídky dostane, když jej prodejce získá na protiúčet při prodeji nového auta.

Polovinu prodávaných aut představují právě auta na protiúčet. Dále se v nabídce (kromě komisního prodeje) vyskytují předváděcí, referentská a zánovní auta nebo auta z ukončeného leasingu. Specialitou jsou vozy Audi dovezené přímo od výrobce – u nich může zákazník počítat mimo jiné s tovární zárukou v plném rozsahu, často jsou ale nabízeny i s prodlouženou zárukou.

Auto-plus se specializuje na mladší auta – 70 % nabídky tvoří vozy do stáří 5 let.

Co zákazník získá navíc?

Značka auto-plus znamená jistotu původu a kvality prodávaného auta. Každý nabízený vůz má ověřený původ, prověřený technický stav a údaj o počtu najetých kilometrů. Prodejce navíc zájemci doloží servisní historii auta.

Na všechny vozy je poskytována záruka minimálně jeden rok (některá auta mohou samozřejmě mít ještě tovární záruku). Od roku 2008 auto-plus nabízí také prodlouženou záruku Car Garantie. V závislosti na stáří a stavu vozu může být prodloužena až na 5 let nebo 150 tisíc km.

Samozřejmostí je možnost pořídit auto za hotové nebo pomocí některého z finančních produktů. K tomu auto-plus využívá služeb společnosti ŠkoFIN. K nabízeným produktům patří i nulový leasing bez navýšení, pokud zákazník zaplatí vyšší akontaci.

Při využití služeb ŠkoFINu navíc zákazník až do konce roku zdarma získá poukaz v hodnotě 4.000,- Kč. Platnost poukazu je 13 měsíců a může být využit na nákup originálního příslušenství, náhradních dílů a nebo servisní práce.

Diskuze (0)