Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda A-entry: Vize nástupce Octavie Tour podle časopisu AutoDesign&Styling

Ondřej Láník
Diskuze (24)
Velmi očekávanou novinkou Škody Auto pro rok 2011 se má stát nový levný liftback, který naváže na úspěch Octavie Tour. Kdo jiný by měl nabídnout možnou podobu zcela nového zadání, než časopis, který píše o automobilovém designu?

V poslední době se v médiích objevila celá řada návrhů nového nízkonákladového modelu Škody Auto. Definitivní podobu zatím neznáme, ale ví se, že automobil by měl vycházet koncepčně ze Škody Octavia (A4), bude mít jednodušší techniku, ale svébytný design, aby nový Tour mohl marketingově přežít vedle podobně velké, ale podstatně luxusnější a vyspělejší Octavie.

AutoDesign&Styling, resp. MgA. Pavel Hrubý, nabízejí originální tvarové řešení nového vozu. Konzervativní design, jaký u současných škodovek známe, se dost možná brzy odporoučí, což už naznačili i někteří vrcholní představitelé skupiny VW. Proč by tedy nová Škoda A-entry nemohla být prvním modelem s novou maskou a zásadně jiným vzhledem?

Nakolik se bude realita lišit od utilitárního designu, vzdáleně připomínajícího tvarosloví designérů Dacií, se dozvíme na některém autosalonu v příštím roce.

Více skic a video ke Škodě A-entry najdete na www.auto-design.cz a v aktuálním čísle AutoDesign&Styling, které je právě na stáncích.

Ondřej Láník
Diskuze (24)
Avatar - twistedTSD
10. 9. 2010 13:57
Re: vw vs skoda
s tím superbem tomu taky moc nevěřím.: 1. nechci tomu věřit, 2. na takové úvahy je ještě čas, 3. pokud bude mít úspěch, přijde mi na hlavu ho "pochovat"...i když pravda - bavíme se o výrobci Phaetonu... 8-s
Avatar - twistedTSD
10. 9. 2010 13:52
Re: Detské kresbičky
:yes: to mě taky hned napadlo
9. 9. 2010 17:06
Re: Detské kresbičky
Má to znáček na masce :-)
Avatar - Sonny Crockett
9. 9. 2010 16:08
Hezké
Na to, žeto je Škodovka, to vypadá dobře, ale nevěřím že to tak bude vypadat. Hezké Škodovky by VW vyrábět nedovolili a pokud jo, tak ta kvalita a materiály budou na tak strašné úrovni, že se díky tomu Škoda v očích řidičů v jiných zemí zas vrátí do kolonky "poloauta z východu pro socky"... :-(
Avatar - Wen Věčněžasnoucí
9. 9. 2010 00:35
Re: A co takhle?
Hodně laciný fabia-fotoshop... a navíc je to strašně hnusný :-!