Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Auto dodá na MS v hokeji 50 vozů včetně nového Superbu (+video)

Ondřej Chamilla
Diskuze (16)
Automobilka Škoda je již tradičně sponzorem hokejových utkání a ani tentokrát nebudou na stadionech chybět vozy této značky. Premiéru si odbude nový Superb.

Květnový šampionát v ledním hokeji, který se po delší odmlce bude znovu hrát na území České republiky, konkrétně v Praze a Ostravě, nebude ani letos bez automobilů Škoda.

Hned padesátka vozů se postará o přepravu funkcionářů a hostů, konkrétně se bude jednat o 14 nových Superbů a 36 Octavií Combi. Škoda drží podporou hokeje světové rekord: Nejdelší hlavní sponzoring v historii sportovních mistrovství světa (od roku 1992).

„Lední hokej je ústředním pilířem naší sponzoringové strategie,“ říká Werner Eichhorn, člen představenstva společnosti Škoda Auto za oblast prodeje a marketingu. „V letošním roce se naše angažmá nese v duchu modelové ofenzívy. Bude to první veřejná prezentace naší vlajkové lodi - nové generace modelu Škoda Superb. Na domácím poli se tak představíme v novém světle a podtrhneme emocionální sílu naší značky,“ dodává Werner Eichhorn.

Automobily, které v rámci mistrovství najedou dohromady okolo 250.000 km, jsou vyvedeny v českých národních barvách – bílé, modré a červené.

Video se připravuje ...

Ondřej Chamilla
Diskuze (16)
Avatar - Aoyagi
25. 4. 2015 12:27
Re: Škoda všude
Tak se nauč číst. Když někdo napíše, nechoďmě daleko, "nemyslím, že by to měl VAG nějak "podchycené", konkurence je jistě velká...", tak z toho nezpochybnitelně vyplývá, že "podchycené" je myšleno stejně, jako se říká tak hezky "zařízené", čili předem dohodnuté, vyřízené přes kamarády nebo rovnou podplacené.
Avatar - Aoyagi
25. 4. 2015 12:24
Re: Škoda všude
Aha, hlavně že píšeš jen o hokeji >:D . Skvěla argumentace, bravo.
Avatar - white label
24. 4. 2015 18:35
Re: Škoda všude
Máš snad z některých reakcí pocit, že to bylo pochopeno "v nějakém pochybném smyslu"? Já teda ne...
Avatar - white label
24. 4. 2015 18:32
Re: Škoda všude
Já přece reaguji i na ta "tvoje" různá odvětví v ČR, takže nejen na MS v ledním hokeji.
Avatar - Aoyagi
24. 4. 2015 16:20
Re: Škoda všude
Znova říkám, že slovo "podchycené" není myšleno v nějakém pochybném smyslu. Prostě že jsou dobře usazení.

Každopádně dík za výčet.