Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Auto mění logo: První fotografie

Diskuze (83)
List Škodovácký odborář zveřejnil informaci, že mladoboleslavská Škoda Auto chystá změnu loga. První fotografie to potvrzují.

Ve Škodováckém odboráři, listu odborové organizace OS KOVO Škoda Auto a.s., byla zveřejněna informace, že automobilka chystá nové logo. K prezentaci návrhů došlo po jmenování nových členů dozorčí rady, kteří se seznámili jak s logem, tak s návrhy budoucích modelu.

Podoba připravovaného loga ale nebyla publikována a automobilka samotná nic komentovat nechce. Hovoří se o tom, že logo zachová tradiční zelenou barvu, která má v současné době moderní ekologické asociace. Provedení loga bude modernější, graficky jednodušší a mělo by se změnit i jeho umístění na autech.

Náš čtenář nám zaslal jednu z možných variant nového loga. Pravděpodobná a zatím ještě pracovní verze se od současného loga liší absencí černého kruhu s nápisem Škoda. Zachovává tradiční motiv okřídleného šípu, i když v pozměněné podobě, a změnilo se použití barev, kdy zelená nyní tvoří pozadí. Definitivní podoba nového loga může mít odlišnou podobu.

Diskuze (83)
23. 11. 2010 13:58
DAS LOGO!
Škodovku nevlastním, cenově je z mého pohledu předražená.

K logu: Je mdlé!
Avatar - deliqent4
17. 11. 2010 22:29
to je moc
Řekl bych že vzhled nového znaku tedy alespoň co se tohoto návrhu týče přímo koresponduje se současným vzhledem škodovek prostě hnus. Bohužel vzhled Škodovek ovlivňuje velký bratr z Německa takže se není čemu divit. Mě osobně i ty VWgny připadají vzhledově nudné rozhodně si kvůli nim hlavu nevykroutím na tohle jsou prostě lepší Italové. Kdyby dostal šanci nějaký český deasignér a dotáhlo se to do konce tak máme opravdu povedené vozy technicky i vzhledově.
Avatar - Sonny Crockett
17. 11. 2010 15:27
Němci perlí
Škoda je čímdál kvalitnější. Lidem ve vedení, kterým na jejich automobilce záleží by za to museli být rádi, ovšem to u VW nehrozí, jen se tím potvrzuje co si o tomto koncernu myslím. Kašlou na auta, jde jim jen o prachy. Škoda pro ně neznamená to co pro nás, pro ně jsou to jen stroje pro chudáky co nemají na jejich veleúžasná božská německá superauta. A když jim Škoda konkuruje, tak proč by přece zlepšili ty svoje superpasaty, že, když strhnout škodovku k zemi a udělat z ní "Dacii" je jednodužší... Teď logo Škodovky, pak elektronika která už bude u Golfů okoukaná a jednou bude mít Škodovka palubku z papíru a okecávat to budou nějakýma ekoteroristickýma frázema.. :no: :no:
16. 11. 2010 09:17
Re: Super
hlavně bude zase o něco snazší urážet škodovky. potřeboval bych něco podobného na vw
16. 11. 2010 08:56
Re: ACH JO
Jojo, myslím, že tohle provedení loga by bylo docela dostatečně sexy ;)