Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Octavia Combi III: Takto bude vypadat

Diskuze (172)
Podoba nové Octavie je už dobře známá. Odvozené kombi se představí v březnu na autosalonu v Ženevě.

Škoda se letos chystá obměnit svoji nejprodávanější modelovou řadu, rodinný typ Octavia. Standardní pětidveřový model se světu odhalil už v prosinci (video), do prodeje vyráží v únoru 2013 a další varianty na sebe nenechají dlouho čekat.

Už březnový autosalon v Ženevě bude místem premiéry třetí generace Octavie Combi. Mladoboleslavská automobilka následně v průběhu roku představí i odvozenou Octavii Scout se zvýšenou světlou výškou a terénním designem, i výkonné provedení Octavia RS.

Nová generace kombi dostane stejnou paletu osmi motorů – čtyř benzinových a čtyř dieselových – jako liftback. Design bude vypadat prakticky stejně jako na přiložených obrázcích. Jejich autoři totiž vycházeli z fotografie sériového vozu, který se podařilo zachytit při natáčení televizní reklamy.

Více informací o Octavii Combi III i o dalších automobilových novinkách roku 2013 najdete v Auto Tipu 01/2013, který je aktuálně v prodeji. Můžete si jej objednat také přes formulář na stránkách Auto Tipu.

Diskuze (172)
17. 1. 2013 18:57
Video z testování
Video z testování [odkaz]

:yes:
Avatar - šmoula nešika
8. 1. 2013 15:53
Re: dnes je nejaky saleny den
Asi bych ti vytknul závorky, ale to sem nepatří. Víceméně s tebou musím souhlasit, nicméně mě zaráží fakt, že to píšeš zrovna ty, protože tvoje názory už jsou poněkud „za hranou“, a tak to méně zkušení kolegové mohou brát jako provokaci i když to většinou nejspíš myslíš vážně. Musí se uznat, že psát umíš až na.... docela dobře, jen ne o autech. Pochop, že tvoje názory na to, co je a není dobré auto, dost zvláštní, a proto tu nejsi oblíbený.
Avatar - šmoula nešika
8. 1. 2013 15:44
Re: Nic nove
Co zas se ti v tý tvý makovici honí...
Avatar - šmoula nešika
8. 1. 2013 15:42
Re: nepovedená fotomontáž
Člověk už jen těžko chápe, co může ta závislost na bulváru natropit.
Avatar - šmoula nešika
8. 1. 2013 15:40
Re: superb
Tak ale zase to musíš někam zařadit a když to úplně není ani na jedno...