Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Octavia III jezdí už i po Mladé Boleslavi

Diskuze (130)
Detailní fotky prototypu Octavie ukazují téměř vše!

Je nová Octavia ještě vůbec tajemstvím? Škoda zkouší nejokatější možnou provokaci: jezdí s lehce maskovaným prototypem kolem továrny v Mladé Boleslavi. Vyrazit do provozu na mladoboleslavské třídě Václava Klementa totiž nemůže být nic jiného než snaha upoutat na sebe pozornost.

Šedý liftback se snaží zapadnout do okolního provozu díky maskování. Barvou ani výbavou na sebe neupoutá – má černé kliky, plechové disky bez poklic a lepicí pásky napodobují tvar světel nebo otěrových lišt na druhé generaci Octavie.

Na fotkách je ale všechno hned jasné: nová Octavia dostane úhlednější geometrické tvary, opticky delší zadní převis a tvar bočního prosklení odvozený od Rapidu. Kapota motoru se kvůli ochraně chodců rozšíří hluboko do předních blatníků. Mezi pár podstatných detailů, které Škoda stále skrývá, patří tvar předních a zadních světel.

Zajímá vás technika nové generace? Přečtěte si, že Škoda Octavia přijde na konci roku s technikou nového Golfu; o motorech jsme podrobně psali v článku Škoda Octavia III: Současný motor 1,2 TSI z nabídky zmizí.

Diskuze (130)
Avatar - šmoula nešika
28. 10. 2012 21:29
Smysl článku
Co tím chtěl autor říct?

1. Škoda Octavia III jezdí už i po Mladé Boleslavi.

No né a doteď ji na R10ku vystřelovali z katapultu, jinak si nelze vysvětlit, jak se tam dostala.

2. Detailní fotky prototypu Octavie ukazují téměř vše!

Zvláštní je, že když si to člověk obrátí, tak to dává větší smysl!

3. 1. Odstavec

Je to k nevíře, s jakou drzostí si automobilka počíná. No fakt, vrchol!

4. 2. Odstavec

Autor se snaží podobu auta přiblížit i nevidomím.

5. 3. Odstavec

Naprosto strhující závěr. Bravo!

PS: Redakci blesk+aha!.auto.cz, v čele s panem Vaverkou, děkuji za strhují článek.

27. 10. 2012 18:37
Re: Změna?
Tak tak zmena bude urcite dost viditelna, neni dobre usuzovat z fotky, kde se nove auto umyslne namaskovane tak aby vypadalo jako predchozi generace.
Jinak absence nejaky zasadnich designovych kotrmelcu je strategie, ktera se VW i skodovce uz nejakou dobu slusne vyplaci. Mne se taky libi spise moderneji strizena auta (megane, focus, i30), ale prijde mi ze tyto bohuzel hodne rychle ztraceji tu svoji jisrku, zatimoc skodovky nebo VW sice pri vydani nenadchnou, ale i po 5 letech ten dojem z toho jak to auto vypada je porad velmi dobry, a zatimco po 10 letech vypadaji nektere auta strasne zastarale, tak skodovky mi prijdou ze porad vypadaji dobre (i kdyz na aktualni modely samozrejme nemaji)
27. 10. 2012 18:32
Re: Změna?
Mne se novy focus taky hodne libi (jen exterier, interier naopak vubec), a znam prekvapive dost lidi kterym se taky hodne libi (byl jsem celkem prekvapeny kolik mi rikalo ze se jim novy focus libi, kdyz na internetu clovek nabyde dojmuze se nelibi nikomu)
Avatar - avatas
27. 10. 2012 09:48
Re: Detailní fotky prototypu Octavie ukazují téměř vše!
Trefa ! ! !
Konečně s humorem! :yes: :yes: :yes:
Avatar - Đawson
27. 10. 2012 09:04
Re: Že sa Škodovka
foceno u 13 té brány škoda auto, by mě zajimalo který zaměstnanec si chtěl přivydělat a porušil smlouvu >:D bez maskování vypadá mnohem lépe.. nicméně jako si v roce 98 byla podobná okta a felda, bude si v roce 2013 podobný rapid a okta