Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Superb 2013: Paket Outdoor se vrátí

Diskuze (19)
Kdo si chce pořídit modernizovaného Superba s paketem Outdoor, bude muset pár týdnů počkat. „Terénní“ úprava totiž přechodně vypadla z nabídky.

Loni Škoda obohatila nabídku modelové řady Superb o paket Outdoor, tedy ochranné plastové lemy a specifický design mlhovek. Největší mladoboleslavské kombi se tím zařadilo po bok modelů Octavia Scout, Fabia Scout a Roomster Scout – ovšem s jedním podstatným rozdílem. Kromě názvu se Superb odlišil možností objednat „terénní“ úpravu designu pro libovolný motor, dokonce i pro verze s pohonem předních kol, a libovolnou výbavu (s výjimkou úsporné verze GreenLine).

Aktuální facelift přinesl výhodnější ceny a také několik novinek – třeba solární střešní okno pro liftback. Paket Outdoor, dříve nabízený za 50.400 Kč, ale z ceníku zmizel. Jedná se ovšem jen o dočasný stav.

Situaci exkluzivně pro Auto.cz okomentoval Vítězslav Pelc ze Škoda Auto: „Jeho zařazení do nabídky bude realizováno později. O termínu ještě v tuto chvíli není rozhodnuto, nicméně individualizace vozu je čím dál tím více atraktivní a zcela určitě s ní do budoucna počítáme.“

Diskuze (19)
19. 5. 2013 08:56
Bol som v lese ...
... za Ferdom Mravcom a je to "confirmed" z prvej ruky!
Truhlik povedal, a ten sa vyzna, ze Superb Outdoor by mu bol v hore nanic. A Pavucik putnicek (cestovatel, eskamoter a iluzionista) potvrdil, ze mimo ciest 2. triedy by ho do Superbu nikto neposadil.
19. 5. 2013 08:44
Re: Outdoor
Preboha, len s nim nejazdite do terenu! Ostanete visiet v prvej vacsej jame a potom budete skutocne "be Wild".
19. 5. 2013 08:41
Re: 2 jarafara
Je to dobreee! Superb to na cesticke do garaze zvladne a mozno ani nechyti podvozok.
A ked budu zaplavy, tak sa vdaka ploche povozku neutopi v bahne.
18. 5. 2013 13:41
Re: 2 jarafara
Máš recht :yes:
Avatar - Ada je zase tady
18. 5. 2013 09:46
Outdoor verze
by měla především mít zvýšenou světlost alespoň o 3cm, aby se s tím dal přejet alespoň obrubník...