Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Slavnou youtuberku zaujaly závody traktorů v Česku. Z autora nahrávky udělala hvězdu

Jan Zajíc
Diskuze (8)

Youtuberka Supercar Blondie ráda komentuje videa z celého světa. Naposledy ji však zaujalo něco nečekaného: traktoriáda ve Zděchově.

Zejména u mladé generace je Supercar Blondie velice populární youtuberkou, která má na této sociální síti téměř pět milionů odběratelů a stamiliony zhlédnutí. Funguje samozřejmě i na dalších platformách jako je Instagram nebo Facebook. Na poslední jmenované pak občas komentuje videa s automobilovou tématikou z celého světa.

Tím posledním nás ale maličko zaskočila. Supercar Blondie si totiž pro svůj další příspěvek vyhlédla traktoriádu ve Zděchově, obci ve Zlínském kraji s necelými 600 obyvateli. Sleduje počínání traktorů v bahnitých podmínkách a náramně se u toho baví. Na video s jejím komentářem se můžete podívat níže.

Za dva dny od sdílení posbíral příspěvek přes 100 tisíc reakcí, 12 tisíc komentářů a 11 tisíc sdílení. A protože atraktivní blondýnka video v komentářích slušně ozdrojovala, o svou část slávy nezůstal ochuzen ani autor nahrávky JanMocarnik.

Dění na traktoriádě ve Zděchově mapuje pravidelně, Supercar Blondie zaujal (zřejmě náhodou) ročník 2017. Zatímco ostatní videa autora mají většinou desítky tisíc zhlédnutí, tento příspěvek se stal po nasdílení slavnou youtuberkou obrovským hitem. Aktuálně má na svém kontě 18 milionů zhlédnutí a předpokládáme, že toto číslo ještě pár dní poroste. Účet JanMocarnik hlásí v době psaní tohoto textu téměř 40 tisíc odběratelů, což mu může v tichosti závidět i kanál Auto.cz s Martinem Vaculíkem v zádech.

Jan Zajíc
Diskuze (8)

Doporučujeme

Avatar - Barry Lyndon
10. 11. 2020 12:45
Czechia
Zeman na Hradě a závody traktorů v bahně v podhradí, toť náša Czechia.
Avatar - karoque
9. 11. 2020 23:54
Re: Proč tak tvrdá kritika???
Si ji ve škole vylepte do skřínky, no co, na milfku to jde. Za nás se zase vystavovala Pamela.
9. 11. 2020 20:00
Re: Proč tak tvrdá kritika???
Presne tak. Treba si zobrat to pozivne, co ponuka. A ze zrovna p. Rejlek do nej sije tomu nerozumiem. Jednak kocka prinasa take modely, na ktore ny on nikdy nedosah a tak isto on pred kamerou, ked zrovna netestuje nie je ziadny velky vypravjec.
Avatar - Uživatel_5340709
9. 11. 2020 19:46
Proč tak tvrdá kritika???
Proč všichni tak na Superblondie nadáváte? ...i Rejloš se o ni nelichotivě vyjadřuje.Jasně, není to petrolhhead, není to přímo automobilový novinář jako tak. Nicméně auta ji baví a nebýt jejích reportáží, tak spoustu protoypů neuvidíme. Přes ty svoje kámoše v high-society se dostane k hodně zajímavým věcem. ;-)
Avatar - JirkaV8
9. 11. 2020 15:31
Myslivcová 2
Alex se jen chytá toho, co má jakousi sledovanost, popřípadě toho co je drahé. Sama není motoristicky diplomaticky řečeno nic moc. Ale souhlasím, že se na ni dívá o chloupek lépe, než třeba na pana Kolmana. :-[]