Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Sledujte živě závod Octavia Cup, uvidíte nás na startu!

Ondřej Lilling
Diskuze (5)
Závodní víkend na mosteckém okruhu, to jsou i závody Octavia Cup, ve kterých startujeme. A vy se můžete dívat z pohodlí svého domova.

O právě probíhajícím víkendu je na mosteckém okruhu pěkně rušno. Jedou se prestižní závody ADAC GT Masters, ADAC TCR Germany (tady mimochodem startuje Petr Fulín) a také GT4 Central European Cup, neméně pěknou podívanou přinese také znovuzrozený šampionát Octavia Cup. Toho se účastní i Machi a vy můžete online sledovat, jak si povede. Včera se mu podařilo díky novým gumám moc pěkně zajet kvalifikaci, čas stlačil pod 1 minutu a 50 sekund, což mu v kvalifikaci přisoudilo desátou příčku.

Z první pozice bude v závodě startovat zkušený Tomáš Pekař, za zády bude mít Petra Fulína juniora. A ze třetí příčky na ně bude útočit Michal Matějovský. Adrenalinovou podívanou přinese tradičně první šikana, kam se všech patnáct aut bude muset po startu poskládat. Už včera bylo během závodů vidět, že je to pěkný oříšek.

V prvním závodě Machimu selhala brzdová pumpa, snad se auto podaří opravit do druhého závodu, který startuje v 16:15. I na ten se můžete z pohodlí domova koukat.

1. závod, Most 2018
1.Tomáš Pekař
2.Michal Matějovský
3.Matouš Kubů
4.Petr Fulín ml.
5.Michal Petrů
6.Jonas Karklys
7.Jiří Stránský
8.Maciej Laszkiewicz
9.Bohuš Šesták
10.Petr Čížek
11.Tereza Zajíčková
12.Petr Morávek
13.Wolfgang Kriegl
Jakub Klobása
Martin Machala

Ondřej Lilling
Diskuze (5)
30. 4. 2018 03:04
Re: Flusači útočí...
Ty jsi takový votroubek nepřející. Když něco neumíš sám, nesmí to umět a ještě se i dařit jiným. Jsi průhledný jako pauzák. :-!
Avatar - holden2
29. 4. 2018 18:34
Re: Flusači útočí...
>:-[] no tak tvoje prani mu prineslo asi pet kol. no traparna a ubohost. zavod pro particku magoru rozumu mdleho. proste pro skodovkare. ucel je ale splnen octavia zaplnila vsechny tri mista na bedne.
skodovka je hnuj pro dobytek. skodovkou jezdis protoze musis. skodovka se nekupuje ale fasuje
29. 4. 2018 17:52
Flusači útočí...
...a jen tím ukazují svou vlastní ubohost. Vedeni Holdenem s rukama od výkalů vyrojí se všude, kde se dají ubožáci očekávat.

Přeju víc štěsti v II.závodě ;-)
Avatar - Floyd
29. 4. 2018 16:32
Re: koukam
Njn, šedivku holt potkaly technické problémy. Machala by se měl spíš věnovat řízení Auto.cz a ne se honit po okruhu. Oboje mu zjevně nejde tak jak by si představoval. Nemluvě o tom, že ani video přenos nefunguje, ještě že je tu YT. Fakt tam jede i eventová manažerka Autodromu Most? Lol. A těch diváků co je na tribunách...

Celkově akce na (ho..o) houby, nuda, nuda, nuda. Pět diskuzních příspěvků, z toho tři jsou reklamy. :no: :no: :no:
Avatar - holden2
29. 4. 2018 10:39
koukam
ze zoufalci mazou komenty >:-[]
no ale byl to nervak. particka pi*tomcu se honila pul hodky v tuzingovejch oktafkach s automatem po okruhu. machi zazil to co stovky zoufalcu v boleslavskejch hnojich zazivaji kazdy den - odtah par metru po rozjezdu. jeho rival klobasa to skrecoval vzapeti a tahnul do depa taky. no tesim se na 16.15 >:-[]