Sleviště.cz: Kompletní přezutí i vyvážení kol se slevou 76 %

Vitek
Diskuze (0)
Začátek listopadu, od kterého budou zimní pneumatiky povinné, se nezadržitelně blíží a na Slevišti jsou opět velmi zajímavé slevy na kompletní pneuservis.

Aktuální auto-slevy na Sleviště.cz

Na slevišti.cz lze v oblasti auto-moto výhodně nakoupit řadu služeb.

Mezi ně patří i přezouvání pneumatik, které bude již brzy velmi žádanou službou. Pokud chcete ušetřit za pneuservis, není nic jednoduššího než vstoupit na portál sleviště.cz a zde do kategorie Auto nebo jednoduše do vyhledávače napište prezuti.

Výsledkem bude nabídka několika pneuservisů z různých míst v České republice, z níž si můžete vybírat a získat například slevu 76 % na přezutí a následné vyvážení kol. Za to vše díky Slevišti zaplatíte jen 239 Kč.

To ovšem není nejlevnější nabídka a na Slevišti je například i sleva 51 %, za níž se ukrývá přezutí kol za pouhých 99 Kč.

Před zimou je rovněž dobré provést kompletní očistu exteriéru a interiéru vašeho vozu. Ruční mytí tak může namísto původních 300 Kč stát jen 150 Kč nebo si můžete objednat mobilní automyčku Mint Fresh. Ta přijede za vámi a díky Slevišti zaplatíte jen 199 Kč namísto 510 Kč.

Nákup ve velkém = sleva

Princip kolektivního nakupování vychází ze známých obchodních postupů. Když nakoupíte více, dostanete slevu.

U rychloobrátkového zboží jednoduše nakoupíte do zásoby, abyste využili výhodnou cenu, ale u mnoha jiných komodit nebo služeb zvládne jednotlivec jen těžko zužitkovat větší množství nakoupeného zboží.

Internet je ale místem virtuálního setkávání a propojování lidí, a tak vznikly specializované servery, kde se shromažďují nabídky firem a spojují zákazníci do skupin se stejnou poptávkou.

Výběr slevových kupónů nebyl sice zpočátku příliš velký, navíc všechny nabídky byly určené převážně pro pražské zájemce, během poměrně krátké doby však tyto weby svoji nabídku rozšířily. Obchodníky tento způsob prodeje zaujal a zákazníky oslovil. Během krátké doby vzniklo podobných webů relativně velké množství. Češi kouzlu kolektivního nakupování naprosto propadli. A není divu! Slevy se totiž obvykle pohybují od 30 do 90 %.

Sleviště.cz: Všechny slevy na jednom místě

Kde existuje poptávka, rychle se objeví i nabídka a internet je v tomto obzvlášť rychlý. Vedle webů, které přímo nabízejí konkrétní slevy, tak vznikly i rozcestníky, které sdružují nabídky z mnoha slevových portálů na jednom místě, třídí je podle lokality, druhu zboží a dalších kritérií.

Jedním z největších slevových rozcestníků je například populární Sleviště.cz. Díky němu vám žádná sleva neunikne.

Na adrese www.sleviste.cz naleznete stovky nabídek. Nechybí mezi nimi automobilové slevy, nejčastěji na služby jako je mytí nebo čištění aut, kurzy autoškoly, zvýhodněné nákupy navigací, ale k zahození nejsou ani některé zlevněné adrenalinové zážitky.

Jak to vlastně funguje

Asi vám stále vrtá hlavou, jak je možné, že obchodníci mohou nabídnout tak velké slevy. Je to jednoduché. Pro vás jako nakupující, je tento systém samozřejmě velmi výhodný.

V žádném případě však netratí ani ten, kdo slevu poskytuje. Má totiž možnost oslovit svojí nabídkou desetitisíce potenciálních zákazníků. Nic je to nestojí, pouze nevydělají tolik, jako obvykle. Za možnost, že se spokojený klient vrátí, jim to stojí. Mimo sezónu se firmám vyplatí mít nižší marže na službách, než nedělat vůbec nic, resp. zbavit se skladového zboží, v němž mají utopeny firemní peníze.

Zákazník neriskuje vůbec nic. Vždy ušetří! Platba probíhá až po aktivaci nabídky. K té dojde poté, co si kupon ve stanoveném čase zakoupí předem určený počet zákazníků (většinou je to 5-20). Jediné, co se může stát je, že se nenajde dostatečný počet zájemců. K tomu však dochází jen cca ve 2-3 % všech nabídek. Pak se nabídka zruší a vy samozřejmě neplatíte ani korunu. Jakmile však dojde k aktivaci nabídky, obdržíte email s platebními instrukcemi a po zaplacení a připsání platby na účet dostanete obratem poukázku do vaší emailové schránky.

Vitek
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly