Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Smart Dials v nové Škodě Superb: Jak se ovládají při řízení?

Lukáš Volšický
Diskuze (27)

V Lisabonu jsme se poprvé svezli novou Škodou Superb Combi a vyzkoušeli jsme k novou architekturu interiéru s chytrými ovladači Smart Dials.

Nové generace vlajkových škodovek Kodiaq a Superb jsou prvními produkčními modely automobilky s novou architekturou interiéru a až 13” dotykovým infotainmentem. Ten jsme vám krátce ukázali v našich velkých prvních dojmech. Během druhého testovacího dne jsme využili příležitost, abychom vám novinky ukázali i v reálném provozu.

Pro Škodovku inovativní chytré ovladače Smart Dials nabízejí jednodušší ovládání komfortních funkcí i jízdních režimů. Jak se s nimi však žije ve skutečnosti? A jak je složitá individualizace jednotlivých funkcí?

Na to se budete moci podívat v našem novém videu, kde současně přibližujeme i nový volič automatické převodovky pod volantem. Stěrače, blinkry a dálková světla pak ovládáte pouze pravou páčkou, podobně jako ve vozech Mercedes-Benz.

Lukáš Volšický
Diskuze (27)

Doporučujeme

18. 3. 2024 11:38
NEprofesionální příspěvek
Když už něco takového natáčíte, mohly byste si připravit scénář - text. Pan redaktor tam jede páté přes deváté a završí to nějakým svým názorem "všichni víme, že automatické stěrače nejsou ideální vynález" Tak já tohle třeba nevím a tento názor nesdílím. A celé toto rádoby uživatelské video mohlo na to, kde je umístěno být o dost profesionálněji natočeno i popsáno.
13. 3. 2024 18:16
Copak Smart Dials, ty jsou O.K., ale...
... proč je při modernizaci nedostala i Octavia?!! :-O :no:
13. 3. 2024 17:00
Re: Ještě se vraťme k hlavnímu displayi
Nepochybujem o tom, že z pohľadu vodiča to vyzerá príšerne. Dokonca tak príšerne, že v galérii radšej ani nie je fotografia čelného pohľadu. Zaujímalo by ma, kde súdruhovia z Boleslavi urobili chybu?
13. 3. 2024 15:32
Razeni packama na volantu
Razeni packama na volantu je podle me nejlepsi reseni u automatu vubec.
Nejdriv mi to v Mercedesu prislo divny, za tyden uz nic jineho nechcete. Nikde neni zadna radici paka, uvolni to mistu na stredove konzoli - a sednete do jineho auta a prvo co si rikate - proc to jako neni na pacce… 8-s

Samozrejme ostatni ovladace na druhe pacce musi byt udelane spravne, protoze toho delaji najednou vic. Mercedes to ma na jednicku,
Avatar - Emel
13. 3. 2024 15:29
Re: Ještě se vraťme k hlavnímu displayi
Že by byla vyloženě volba ze dvou dekorů si nemyslím, spíš to byly dvě provedení... myslím, že třeba SupI měl se světlou kůží vždycky dřevo na středovém panelu třeba.

Dřevo nemusím na velkých plochách a nemusím takové to výrazně oranžové. Líbí se mi třeba ořech... a tady je to celkem drobná lišta, to bych asi přežil.