Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Sníte o hot rodu s V8? Tenhle je na prodej. A dokonce s doklady

Stanislav Švarc
Diskuze (2)

Jestli máte rádi americkou automobilovou kulturu, je dost možné, že vás kromě obrovských korábů či výkonných muscle cars berou i hot rody.

Tedy výrazně upravené stroje, u nichž tvůrci mysleli hlavně na rychlost a nízkou hmotnost. Hot rody mají ve Spojených státech amerických dlouhou tradici, která do velké míry určuje, jak by mělo takový vůz vypadat. Nejdůležitější je sundat z auta všechny zbytečnosti. A samozřejmě by neměl chybět vidlicový osmiválec.

Pokud o hot rodu sníte, možná jsme našli způsob, jak si touhu splnit. Na Slovensku se totiž objevil jeden na prodej, podle popisku navíc s platnými doklady a STK, takže by neměl být problém ho přihlásit i u nás. Hot rod byl postaven v roce 2016 a jeho 5,7litrový osmiválec z Chevroletu dává nějakých 220 koní.

Motor je spojen s 3stupňovou automatickou převodovkou. Více informací inzerát bohužel neuvádí, takže neznáme původ auta, ani kdo a z jakých dílů ho postavil. A cena? Prodejce chce 410.000 korun.

Stanislav Švarc
Diskuze (2)

Doporučujeme

11. 2. 2020 10:01
Takto skur.....
veterana, na to treba fakt ober idiota a niektori to este vydavaju za umenie.
9. 8. 2019 06:07
hot rod
zničit staré auto a udělat z něj takový paskvil dokáže jen amík. sláva mechanikům na Kubě, kteří staré vraky udržují v původní podobě.