Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Špionážní foto: Tajemný Volkswagen se prohání Prahou, o co se jedná?

Ondřej Chamilla
Diskuze (83)
Čtenář Marek nám zaslal fotografie neobvyklého sedanu Volkswagen prohánějícího se po pražských silnicích. Evropský Passat vůz sice připomíná, ale není jim.

Občas se stane, že nám zašlete fotografii maskovaného prototypu či nějakého zajímavého nového vozu, v tomto případě se ale jedná o větší oříšek. Náš čtenář Marek totiž dle svých slov jel po pražské jižní spojce, když v tom si všimnul sedanu velikosti Passatu se znaky Volkswagenu, který ale na první pohled vypadal jinak.

„Auto vypadalo mírně delší, než současný evropský Passat a mělo sice diodové osvětlení, ale samotná světla vypadala zcela jinak, než si pamatuji. Stejně i provedení zadní části s nahoře umístěnou registrační značkou je jiné než u současného Passatu,“ napsal nám Marek s prosbou, zda nevíme, o co se jedná.

I nám rozšifrování tohoto auta zabralo chvíli času, boční profil jako u předchozí generace a zároveň moderní prvky osvětlení nás nakonec dovedly k faceliftovanému Passatu pro USA. Je však s podivem, ze se tento automobil proháněl po Praze, navíc když podle Marka pokračoval v cestě dále směrem k Brnu. Onen facelift se totiž oficiálně představil teprve před pěti týdny a ani v USA ještě není k dostání. Možná tedy lidé z Wolfsburgu jeli testovat podvozek na věhlasnou dálnici D1, dokud úseky z panelů zcela nezmizí.

Foto: Marek Z.

Ondřej Chamilla
Diskuze (83)
31. 10. 2015 19:48
Re: .... propagandanda
no kdo by taky cetl clanek kterej strelite rovnou na druhou stranu
Avatar - Ji/Ri
31. 10. 2015 13:35
Re: .... propagandanda
Té vaší koncernové. Ale nehrej, že jsi spadl z višně. Tohle jsem už psal konkrétně u tvých testů x krát. Např. když dva dělají totéž, není to totéž. U spotřeby jednoho např. u hodnoty 6,5 napíšeš, že konkurence to umí líp, u koncernu totéž pohladíš vyjádřením: na danou stavbu karoserie a obsah motoru je to velice dobrý výsledek. Je to trapné. A takových věcí je. Čas od času se ti podaří napsat dobrý test, ale jinak ... nicméně už jsem to psal: koho chleba jíš, toho píseň pískej. To je jasné pravidlo, ale nedělej, že tohle neexistuje. acz je hlásnou troubou koncernu, propaganda jak vyšitá.
30. 10. 2015 22:04
Re: Vždyť to vypadá jako zastaralý Passat v US verzi.
Výstižné. :yes:
30. 10. 2015 20:03
Re: .... propagandanda
A čo všetko je meradlom čítanosti? Iba kliky alebo aj príspevky?
Ku zrušeniu projektu Roomster už peknú chvíľu nikto nič nenapísal, a je so 154 príspevkami na prvej strane.
K článku o Renaulte Megane pribudlo dnes asi 10 príspevkov (spolu 132), teda sa tam diskutuje, a možno by sa diskutovalo viac, keby už nebol odsunutý na ďalšej strane.
Zrovna tak článok o zaplátanej rozbitej Yetine už asi nikoho nezaujíma (posledný príspevok v diskusii včera), a predsa stále svieti na prvej stránke.(121 príspevkov)
30. 10. 2015 19:56
Re: Reklamni akce...
Podľa palcov už prevláda. Nie je totiž dôležité to, čo píšu ľudia v diskusiách. Dôležité sú názory ľudí z iných zdrojov, a tí majú obvykle opačné názory, ako my pisálkovia. Uznávajú VW, chvália prácu redakcie, páči sa im každý článok posekaný na kapitoly, atď...