Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Audi připravuje čtydveřové kupé A7

Ondřej Láník
Diskuze (212)
Úspěch Mercedesu CLS nenechává ostatní automobilky v klidu. Automobil podobné koncepce, se sportovním střihem, čtyřmi dveřmi a čtyřmi místy pro cestující, připravují také ve Wolfsburgu u Volkswagenu, v Coventry u Jaguaru a také v Ingolstadtu u Audi.

Úspěch Mercedesu CLS nenechává ostatní automobilky v klidu. Automobil podobné koncepce, se sportovním střihem, čtyřmi dveřmi a čtyřmi místy pro cestující, připravují také ve Wolfsburgu u Volkswagenu, v Coventry u Jaguaru a také v Ingolstadtu u Audi. První prototypy nového modelu A7 byly tento týden k vidění na Nürburgringu, zatím pouze s upraveným kabátem Audi RS4.

Velká kola, větší rozvor i rozchody náprav si vyžádaly výrazné rozšíření původní karoserie. Automobil, který by se hierarchicky měl zařadit mezi řady A6 a A8 asi nebude nabízet cestujícím více místa než interiér řady A6, ale o to vlastně ani nejde. Hlavní roli hraje styl. Čtyřdveřové kupé Mercedesu je úspěšné, ale smetanu sbírají jen ve Stuttgartu. Studie podobného vozu od Audi by se mohla představit již letos na podzim v Paříži, sériové provedení můžeme čekat nejdříve v roce 2009.

Pod kapotou bude mít Audi A7 řadu šestiválců a osmiválců, vrcholný model dostane desetiválec známý z Lamborghini a nových Audi řady S. Čtyři dveře budou mít bezrámová okna podtrhující sportovní siluetu luxusního modelu.

Ondřej Láník
Diskuze (212)
14. 6. 2006 21:16
Re: KONEČNĚ NĚCO K AUDI
:-) :yes: :yes: :yes: Cejtím to stejně.
14. 6. 2006 20:47
Re: KONEČNĚ NĚCO K AUDI
>:D To nahoře je malůvka. A7 bude, bude muset být dokonalá. Nemám starost. Tak proto to - bravo Audi.
14. 6. 2006 20:06
Re: OT: PRODEJE I-V/2006 FOCUS vs. GOLF
Jo... drnčení přístrojovky obecně... to je příšernost... to bych nezvládl. Dokud by mi to neodstranili, nemoh´bych jezdit...
14. 6. 2006 20:05
Re: KONEČNĚ NĚCO K AUDI
Jo,jo, přepážkovej kovboj... na A7 teda rozhodně nedosáhne :-) což je správné.
14. 6. 2006 20:03
Re: KONEČNĚ NĚCO K AUDI
To nahoře je malůvka... nemusíme mít obavu o krásu A7... bude to nádhera, na tom si AUDI musí totiž dát moc záležet... bude to auto pro ty co rádi utratěj... za dokonalost. P.S. Jo, CLS... to je velká trefa...