Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Facelift i pro Hyundai Sonata

Ondřej Láník
Diskuze (7)
Hyundai Sonata je důležitým modelem korejské značky zejména na velkém automobilovém trhu v USA. Před lety Hyundai přesvědčoval zákazníky hlavně cenou a desetiletou zárukou, dnes už se srovnává s těmi nejlepšími.

Na trhu je Sonata od roku 2004 a tak po čtyřech letech je už nejvyšší čas změnit tvary vozu. Radikální proměna minulých generací se ale pravděpodobně nezopakuje. První americké snímky s vysokoteplotního testování ukazují na přepracovanou příď s novými světlomety, nárazníkem a větší maskou chladiče. Vzadu budou nová světla a nárazník, na jednom z vozů jsou také nová kola z lehkých slitin. Zcela zakrytá přístrojová deska značí, že zde dojde k velkým změnám. Očekává se zcela nový interiér.

Ambice korejských inženýrů jsou vyšší a vyšší. Etalonem pro testovanou Sonatu jsou v Americe populární Toyota Camry a Ford Fusion.

Ondřej Láník
Diskuze (7)
17. 7. 2007 15:46
Kvalitnejsi interier
Vonkajsi dizajn Sonaty je velmi uhladeny a vyvazeny :yes: Tam by som na sucasnej generacii nic nemenil. Najvacsou slabinou Sonaty je interier :no: Ten potrebuje radikalne skvalitnit...A tiez pridat do ponuky 2.2 CRDi :yes: