Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Ford Focus čeká facelift

Ondřej Láník
Diskuze (40)
Současné provedení Fordu Focus se úspěšně prodává od roku 2004, a tak je nejvyšší čas k alespoň dílčímu restylingu.

Stát by se tak mohlo už ve Frankfurtu - velkém domácím autosalonu, který nejen Němcům představí novinky automobilového průmyslu již v polovině září.

Změny spočívají ve sjednocení designu Focusu, Mondea, S-MAXe a C-MAXe. Nová příď proto dostane světlomety s novým tvarem i vnitřní strukturou, změní se maska a přední nárazník. Vlastní skelet zůstává beze změn a to je i důvod, proč nenese výraznější kamufláž.

Nová vnější zpětná zrcátka mají v krytech integrované směrovky. Jeden z největších hatchbacků v nižší střední třídě dostane koncové světlomety s novou grafikou, kosmetické retuše lze očekávat také v interiéru.

Ondřej Láník
Diskuze (40)
Avatar - Ruffi
25. 8. 2007 15:10
Re: Design
Presne... :yes:
24. 8. 2007 16:27
Re: šířka
Víš čím to je? Podívej se jak široké dveře má OII a FFII. FFII ma mohutnejsi vyztuhy ve dverich.
Avatar - Charger
23. 8. 2007 15:49
Re: Design
ty si idiot..Hodnotíš auta jenom podle toho kolik se jich prodá jo? nehledě na to že se focusů prodává dost
23. 8. 2007 14:41
Re: Design
Design byl uz v dobe vzniku,,sedivoprumerny"a s pribyvajicimi lety se to samozrejme dal zhorsovalo-a ted-doufam ze me prekvapi,ale z techto fotek mam dojem,ze se to jeste vice zhorsi a to o poradny kus(k tomuto nazoru jsem dospel diky Mondeu-na fotkach vypadal,,no nic moc",proto jsem doufal ze se to pri osobnim setkani zlepsi,ale ono jaksi taksi ne.No-opravdu doufam v to,ze me Focus prekvapi. ;-\
Avatar - misoo
23. 8. 2007 12:40
Re: doufám
ako c-max nie, skor ako nove mondeo. predok bude takmer totozny s mondeom a zadne svetla budu LED. blinkre v sp. zrkadlach su vo vyssich vybavach uz teraz.