Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Hyundai Accent – i20 sedan s tvary Sonaty

Diskuze (7)
Parketou Hyundai Accent byl u dosavadních tří generací strohý design. To se příští rok změní, chystaný nástupce převezme dynamické linie nové Sonaty.

Technika i20 zabalená do kabátu ve stylu nové Sonaty YF – tak bude vypadat nástupce Hyundaie Accent. Korejská automobilka finišuje testy modelu, který doplní hatchback i20.

Hyundai i v budoucnu zachová dvě kompaktní modelové řady. Zatímco hatchback i20 nabízí více evropské tvary, nový Accent bude čistým reprezentantem designového směru fluidic sculpture. Od tří- a pětidveřového sourozence se novinka nebude lišit jen typem karoserie, ale i vzhledem. Nový Accent bude více připomínat Sonatu YF než i20.

Důkladnou proměnou projde základní tvar karoserie. Od konvenčního tříprostorového uspořádání se posune ke konceptu, pro který se vžilo označení čtyřdveřové kupé. Karoserie s plynulou linií střechy není jen moderní a atraktivní, ale také je aerodynamicky efektivnější.

Accent by měl být globálním modelem, kromě Asie se bude prodávat i v Evropě a také v USA, kde chce Hyundai konkurovat Fordu Fiesta sedan. Zatím není zřejmé, jaké motory se objeví v nové generaci, podle všeho by ale mezi nimi jako vrcholná motorizace neměl chybět připravovaný čtyřválec 1,6 GDI (103 kW).

Diskuze (7)
7. 8. 2010 21:17
Re: Accent
On sa len zmýli. Opísal svoje pocity pri pohľade do zrkadla...
Avatar - twistedTSD
6. 8. 2010 16:03
Re: Accent
hrůza? na svou třídu vypadá naprosto skvěle! :yes:
Avatar - Ricardo
6. 8. 2010 12:42
Re: Accent
Na BOBí řeči pozor >:D
6. 8. 2010 10:33
Re: Accent
ak si myslis, ze ti niekto bude drzat revolver u hlavy aby si si to kupil, tak sa obavat nemusis. Svojich kupcov si to urcite najde. A to neovplyvnis ani tvojimi blbymi recami. Dizajn je vec individualna a kazda zmena oproti trohym europskym autam, ktore zacinaju vyzerat vsetky uplne rovnako je vitana
Avatar - strýček BOB
6. 8. 2010 09:40
Re: Accent
Cože, tato hrůza se bude prodávat v Evropě? Na jakých drogách jede designér exteriéru a palubní desky?

Koukám, že ovládání palubního počítače...stále někde pod volantem, pokrok nezastavíš. Huyndai má :yes: