Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Nová generace Škody Superb při zimních testech

Ondřej Láník
Diskuze (96)
Ještě před několika týdny byla motoristická media plná špionážních fotografií a neověřených informací o nové Škodě Fabia, ale to vše je už pryč. Na programu měsíce února je, k nelibosti automobilky, nová Škoda Superb.

Model, který má přijít na trh asi až ve druhé polovině roku 2008, se minulý týden objevil vyfotografovaný v prostorách pilotní haly automobilky. Bez maskování.

Obvyklé pořadí zveřejňování neoficiálních snímků tak padlo. Zcela odhalená podoba nástupce Superbu bude mít bezesporu ještě dohru, protože tak časné odhalení připravovaného modelu se tak často nevidí.

Naši kolegové z Lehmann Photo Syndication během minulého týdne nelenili a ve skandinávských střediscích vyfotografovali prototypy nové Škody Superb, oděné do kabátu současné Octavie. Aby se delší rozvor mohl ukrýt do menší karoserie, byla její střední část prodloužena asi o 10 cm. Přehlédnout byste neměli čtyři velké koncovky výfuku, které dosud vozům značky Škoda zůstávaly zapovězeny. Nic většího než vidlicový šestiválec asi nelze pod kapotou nového Superbu očekávat, ale pohledem do nabídky Volkswagenu nebo Audi zjistíme, že to pravděpodobně bude něco silnějšího než současný, poněkud letitý šestiválec 2,8 V6 (142 kW).

Prezentovaná skica, odvozená s obrázku Octavie, je pouze představou tvůrce, který viděl snímky zveřejněné minulý týden. Věříme, že definitivní podoba bude po estetické stránce hodnotnější.

Ondřej Láník
Diskuze (96)
20. 2. 2007 09:15
Re: nic neříkající fotky
Skvelej postreh. Mas dobrej smysl pro detail. Fakt gratuluju. Zvlaste na posledni fotce je videt, ze na koncovkach na prave polovine vozu je snih a rampouchy. Druha je cista a tudis tepla. Bez tebe bych si toho asi nevsim :yes: :yes: :yes:
20. 2. 2007 09:10
Re: blbci
>:D >:D >:D Tak ty ses chustej magor >:D >:D >:D Vis kulovy. Vem lopatu, kyblicek a jdi si hrat na pisek. Tomu aspon budes rozumnet (snad..)
20. 2. 2007 09:08
Re: odborníci
Souhlas. Vsemi deseti. Ale nepomuzes si. Stejny pindy tady byli i na Spy Photos Fabie II. Fakt to nema cenu. Bavis se tady totiz s elitou automibilismu.... Vsichni chytry jak radio :no: >:D :no:
Avatar - MeSiL
19. 2. 2007 23:13
Re: kk
Ty kr*vo RS... tady se člověk zasměje >:D 8-s >:D
Avatar - MeSiL
19. 2. 2007 23:05
Re: Octavia
>:D :yes: Tohle mě fakt dostává! Klůci jedni ušatý budou říkat, "jak je autor blbej, tohle je prece Octavka II. long" atd... JEŽIŠI8-s >:D >:D >:D