Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Subaru BRZ si k desetiletému výročí nadělilo limitovanou edici. Má jedinou chybu

Dominik Kovář
Diskuze (0)

Limitka s decentními změnami totiž bude dostupná pouze v Japonsku.

Zdá se to jako včera, když Subaru představilo první generaci sportovního kupé BRZ. A letos už slaví první kulatiny. V Evropě mnoho důvodů k oslavám nemáme, jelikož od příchodu druhé generace se Subaru BRZ na starém kontinentu neprodává a zůstalo nám tak pouze “dvojče” v podobě Toyoty GR86. 

V Japonsku si však druhou generaci populárního kupé náramně užívají. Nyní přichází se speciální limitovanou edicí “10th Anniversary Edition BRZ”. Automobilka tuto edici nabídne pouze v Japonsku.

Video se připravuje ...

Počet Subaru BRZ v limitované edici “10th Anniversary Edition BRZ” bude omezený. Vznikne pouze 200 kusů a to s možností objednání od 28. července do 30. září. Pokud bude o kupé enormní zájem, čas se zkrátí.

Limitovaná edice je založena na výbavě S. Bude mít černá kola a kryty zrcátek. V interiéru zůstalo Subaru podobně konzervativní. Kokpit je doplněn o modré prošívání, které ladí s modrým lakem World Rally Blue. Ve dveřích je ve stejné barvě vyšitá připomínka desátého výročí, kterou najdeme také v lištách dveří. 

Asi není velkým překvapením, že s limitovanou edicí nedochází k žádné technické úpravě. Známý 2,4litrový atmosférický Boxer tak nadále produkuje 170 kW s hodnotou točivého momentu 249 Nm. 

Video se připravuje ...

Dominik Kovář
Diskuze (0)

Doporučujeme