Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Subaru Impreza umí vyprostit i mnohem větší a silnější auta (11x video)

Aleš Dragoun
Diskuze (12)
Když člověk zapadne s autem ve sněhu, případně bahně a nepomůže si sám, hledá pomoc jinde. Ne vždycky je ale potřeba traktor, nebo jiná těžká vyprošťovací technika.

Ke zbavení se problémů někdy stačí obyčejné auto s pohonem všech kol. Nemáme na mysli SUV, či těžší off-road. Klidně i Subaru Impreza. Ne, to opravdu není vtip! Zapadnout navíc může kdekdo, třeba i policisté. K čemu je jim pak Dodge Charger s vidlicovým osmiválcem Hemi? Přesvědčil se o tom nedávno uniformovaný muž v Hazel Parku (Michigan). Legrace je ovšem ta, když relativně malá impreza tahá nějaký ten drsný speciálně upravený teréňák. Jeep se honosí tím, že jeho auta zvládnou dost těžké podmínky. Ale je to hlavně o řidičích. Navíc, na ledu vám ani 4x4 nepomůže, pokud nemáte gumy s hřeby. A ty jsou třeba u nás jaksi zakázané, v Evropě je používají akorát Seveřané.

Subaru ale umí zvládnout i velký pick-up s přívěsem, autobus a dokonce kamion. Takové trojkové BMW se zadním pohonem je pro něj hračka, obzvlášť, když se na pneumatiky nalepí nánosy listí a bahna. Je úplně jedno, jaká je to generace. A nemusíte vlastnit ani WRX, natožpak STI. Ale hodí se, samozřejmě. Čím víc koní, tím víc impreza! Marketingové oddělení japonské automobilky ani netuší, že kromě legendy automobilových soutěží Plejády stvořily i geniální... vyprošťovák...

Aleš Dragoun
Diskuze (12)
12. 2. 2014 09:42
Re: 4x4
[odkaz]
Avatar - G5
11. 2. 2014 22:11
Češi... :)
Tak pro vyprošťovací videa se nemusí chodit ani moc daleko (3 díly videa)
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Avatar - Lonestarstate
11. 2. 2014 21:49
Re: 4x4
Potká Kohn Roubíčka a Roubíček si stěžuje..."Kohne, v tom Vašem obchodě je všechno špatně, regály máte moc blízko u země, okna na severní stranu, sortiment je neskutečně nenápaditej, a stejně se Vám pořád tolik daří. Já to nechápu, proč všichni nenakupujou radši u mě." Kohn se blahosklonně usměje a povídá "To je jednoduché. O můj obchod se staráme oba dva. O ten Váš se nestará nikdo."
Avatar - honza84
11. 2. 2014 18:15
američani.. :)
Ty jejich zadohraby. Kolikrát sem si řikal že tam je zadní náhon celkem folklór takže v zimě to tam musí bejt docela trága >:D btw su-baristovi celkem trvalo než pochopil že zapadlý auto se musí vytrhnout a ne tam rejdit jak motorová myš >:D >:D
Avatar - Wolfsteen
11. 2. 2014 15:23
Top Gear
Ještě vám tady chybí jedno video. Top Gear - africký speciál! :-) [odkaz]