Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Subaru Viziv Adrenaline Concept ukazuje budoucí vzhled vozů této značky

Tomáš Dusil
Diskuze (3)
Jak budou v blízké době vypadat auta značky Subaru, naznačuje koncept Viziv. Jde o první vůz, navržený v duchu nového designového směru „Bolder“.

V jazyce Subaru znamená „Bolder“ cíl vyrábět vozy značky Subaru tak aby nabídly více radosti všem, kteří v nich cestují. Tedy nejen řidiči, ale i ostatním cestujícím. Koncept kupé SUV Viziv Adrenaline je prvním plodem této snahy. Jméno Viziv pak znamená „Vision for Innovation“. Snahou tvůrců bylo udělat auto tvarově velmi dynamické, prostě takové, jež by útočilo na smysly svého řidiče, stejně jako kolemjdoucích.

O technice vozu v tiskové zprávě nic nepadlo, takže se zaměřme raději na design. Nejzajímavějším prvkem vozu je jeho střecha. Ta má za úkol vyztužovat strukturu karoserie, a zároveň ji chránit před poškozením. Koncept byl zamýšlen nejen coby silniční auto, ale také terénní. To mají evokovat off-roadové pneumatiky, obuté na kolech specifického designu. Bílé symboly na kolech mají symbolizovat hřeby. Subaru neuvádí, zda se koncept Viziv Adrenaline dočká sériové výroby.

Video se připravuje ...

Tomáš Dusil
Diskuze (3)
Avatar - Beefcake
6. 3. 2019 19:06
Re: Vize Subaru
:-O
Facepalm...
Avatar - bystron
6. 3. 2019 16:20
Cross over
Cross over pro všechny. SUV nepřežijí (odpory atd) ale díky snižující se pohyblivosti populace zvýšený posaz zůstane, což je dáno i potřebou baterek v podlaze aby jich bylo hodně a měli dole těžiště. Design asi evoluce fluidního.
6. 3. 2019 11:13
Vize Subaru
Utrácet zrovna u Subaru peníze za designové vize mi přijde celkem zbytečné, raději by je měli použít na design stávajících aut, aby to k něčemu vypadalo...