Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tatra na STT 2014 v Moskvě

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Aktuální modely z nabídky kopřivnické automobilky se představují návštěvníkům jednoho z největších světových veletrhů stavebních zařízení a strojů.

Mezinárodní výstavní centrum Crocus Expo v Moskvě je od 3. do 7. června místem pořádání již 15. ročníku veletrhu STT, který se od roku 2000 vypracoval na jednu z největších akcí svého druhu na světě.

Na vnitřních i vnějších výstavních plochách s rozlohou přes 130.000 m2 vystavuje více než 1000 vystavovatelů. Návštěvníkům zde své produkty představují především výrobci a prodejci stavební techniky a služeb.

Automobilku Tatra na veletrhu STT 2014 zastupuje stejně jako v předešlých letech její autorizovaný dealer společnost ATT Group, která má ve své nabídce mimo jiné také vozidla značek Iveco a Iveco Astra.

Letos má ATT Group na veletrhu STT svůj stánek umístěn na venkovní ploše a z nabídky kopřivnické značky zde představuje trojici vozidel.

Hlavní pozornost přitahuje dvojice zástupců modelové řady Phoenix s konfigurací podvozku 6x6 a 8x8. Tato vozidla jsou vybavena jednostrannými sklápěcími nástavbami a disponují celkovou hmotností 40, resp. 50 tun.

Třetí Tatrou na stánku ATT Group je tradiční těžký návěsový tahač faceliftované modelové řady TERRN°1 ve verzi 8x8.

Vozidla značky Tatra mají na ruském trhu stále velmi dobrou pověst, což dokazují mimo jiné i úspěchy ve výběrových řízeních ve společnostech Surgutněftěgaz a Tatneft, v nichž byly vozy modelové řady Phoenix podrobovány náročným testům.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
7. 6. 2014 12:30
Re: Dobrá práce
Jen houšť :yes:

Jinak docela by mě zajímala cenová politika konkurence. V týdnu jsem dost překvapivě viděl, jak ze stavby vyjíždí červené sklápěčky Kamaz 8-s
6. 6. 2014 18:25
Dobrá práce
Každá pozitivní informace o Tatře mi dělá radost. Držím palec Tatro :yes: