Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tatra Trucks na karlovarském filmovém festivalu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Kopřivnická automobilka bude prostřednictvím svých vlastních vozidel přítomna na 52. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary.

Největší filmový festival v České republice a nejprestižnější filmový festival ve střední a východní Evropě se letos uskuteční v termínu od 30. června do 8. července za podpory holdingu Czehoslovak Group (CSG), jehož součástí je i společnost Tatra Trucks.

„Jsme český holding, do kterého patří tradiční české značky, proto jsme se rozhodli podpořit jednu z nejprestižnějších a tradičních kulturních akcí, která se v ČR koná. Těší nás, že můžeme filmovým fanouškům v Karlových Varech představit vozidla společnosti Tatra Trucks nebo tradiční české hodinky značky Prim,“ řekl manažer marketingu holdingu CSG Lukáš Novotný.

V rámci prezentace holdingu CSG na karlovarském filmovém festivalu budou po celou dobu konání prezentovány hodinky Prim společnosti Elton hodinářská. Ta mimochodem stojí za návrhem a výrobou speciální edici hodinek, které obdrží každý zákazník, jenž si zakoupí vozidlo Tatra Phoenix Euro 6 v limitované edici Präsident. Vedle číslované edice pro majitele nákladních vozidel je ovšem nabídce ještě druhé provedení hodinek, bez pořadového čísla. Ty jsou určeny pro e-shop společnosti Tatra Trucks a další distribuci.

Dále od 4. do 8. července proběhne prezentace vozidel kopřivnické automobilky v Tatra Zóně, kde se představí hned několik exponátů. Konkrétně model Phoenix Euro 6 Präsident, oslavující 120. výročí zahájení výroby automobilů v Kopřivnici, dále historické vozidlo Tatra 148 či závodní speciál Tatra 815 od Tomáše Tomečka, trojnásobného vítěze závodu Africa Eco Race a několikanásobného účastníka slavné dakarské rallye.

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je jako jeden z nejstarších zařazen do kategorie A, například spolu s festivaly v Cannes, Berlíně nebo Benátkách. Festival představuje každoročně na 200 filmů z celého světa a pravidelně se na něm objevují slavní a významní herci i filmoví tvůrci, letos například herec Casey Affleck, držitel Oscara za film Místo u moře, nebo herečka a producentka Uma Thurman.      

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)