Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Temné překvapení ze Švédska: Saab Black Turbo X

Ondřej Láník
Diskuze (8)
Saab se vrací na trh silných přeplňovaných modelů se staronovou řadou Black Turbo. Ve Frankfurtu bude mít premiéru Saab Turbo X.

Švédská automobilka láká do Frankfurtu na model označený Saab Turbo X. Omezená série rychlých vozů má připomenout úspěšné tažení přeplňovaných zážehových čtyřválců v modelech 99/900. Nepůjde ale jen o historický odkaz! Saab slibuje také prvotřídní techniku. Co přesně tím je míněno zatím nebylo zveřejněno.

První přeplňovaný Saab byl představen světu v roce 1977 právě na frankfurtském autosalonu a tak za měsíc automobilka oslaví třicáté výročí techniky, která jí získala mnoho zákazníků i na velkoobjemově zaměřeném americkém trhu.

Ondřej Láník
Diskuze (8)
Avatar - Falco
10. 8. 2007 22:55
Re: To bude zase mnam-mnam!
:yes: :yes:
10. 8. 2007 20:47
Forsaaz
Born from jets!!! Na tom by meli stavet...chladne agresivne nenapadny design (jo, takhle na mne pusobi ;-) )...a budoucnost bude ruzova (snad) Tesim se na 9-4x, napovi dost o budoucim designu Saabu... :yes: :yes:
10. 8. 2007 17:09
Re: To bude zase mnam-mnam!
Ano, SAAB ma svoje neodolatelne kouzlo. :yes:
10. 8. 2007 13:24
To bude zase mnam-mnam!
Ked som bol maly, SAAby sa mi nepacili, myslim, ze som ich spolu s OPELom na rozdiel od Trabanta za auta povazoval, ale viac sa mi pacili vsetky ostatne.
"Dnes uz som starsi a vim co vim, mnohe veci nemuzu a mnohe smim, a kdyz je mi velmi smutno...." SAABy su krasne. Juj, ako sa mi paci ich chladnost a netuctovost! Mnam!