Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tipy na víkend: Rally, tuning, drifty i veteráni. Krásný začátek září

Jan Faltýsek
Diskuze (0)

Užijte si historická vozidla, rychlostní zkoušky, zábavu a jedinečnou atmosféru u automobilových skvostů. Srazy youngtimerů, Rally Vyškov, Setkání Jízdy veteránů, Drift Days Champions Milovice, Hillbillies' Party a další akce.

Concorso Castle Blatná 2023

Kdy: 1. 9. 2023 - 2. 9. 2023  Kde: Zámek Blatná (Jihočeský kraj)

Concorso Castle Blatná, v srdci krásného zámeckého parku Blatná, přináší třetím rokem výjimečné automobilové skvosty soutěžící o cenu barona Hildpranta. Dva dny plné dražeb, soutěží a vzácných vozů čekají na vás. Přijďte se inspirovat krásou automobilů a okouzlením zámeckého prostředí.

XXXI. Rally Vyškov

Kdy: 1. 9. 2023 - 2. 9. 2023  Kde: Vyškov a okolí

Vyškov je 4. podnikem české Rallysprint série. Letos začíná zábava už v pátek. Kromě představení se na Masarykově náměstí uskuteční také testovací shakedown. Rychlostních zkoušek bude šest.

8. Sraz youngtimerů

Kdy: 1. 9. – 3. 9. 2023  Kde: Pivovar Kněžínek

Sraz youngtimerů vyrobených do roku 2000. Pouze sériové či kvalitně upravené vozy. Evropské, americké i socialistické vozy. Nemusí jít o úplné rarity, ale auta typu Octavia TDI se výstavy účastnit nemohou. Pořadatelé vítají i oldtimery. V pátek i sobotu retropárty, v sobotu ve 12 start orientační jízdy.

Video se připravuje ...

Setkání Jízdy veteránů 2023

Kdy: 1. 9. 2023 od 16:00  Kde: OC NISA Liberec

Výstava všech účastnických historických vozidel bude následována startem spanilé vyjížďky nejpozději v 18 hodin. Trasa vede přímo pod sjezdovky Ještědu, kde u centrálního parkoviště čeká v baru Aprés Ski občerstvení s posezením.

Drift Days Champions Milovice vol. 5

Kdy: 1. 9. – 2. 9. 2023  Kde: Letiště Milovice

Milovice vol. 5, předposlední závody roku, pořádané ve spolupráci s Drift Corporation. Kapacita 60 jezdců rozdělených do dvou kategorií, těsné souboje dveře na dveře, drift taxi, večerní autokino a zbrusu nová, delší trať! Závod bude spojený s tuning srazem.

5. Hillbillies´ Party

Kdy: 1. 9.2023 - 3. 9.2023  Kde: Břehy u Přelouče, kemp Buňkov

Nefalšovaná americká venkovská párty na pláži. Sami pořadatelé jezdí americkými vozy každý den. Navíc poctivá hillbilly music made in USA! Klasický dřevní Bluegrass, Country a Rock´n´roll, to vše přímo na písečné pláži u vody. Stylový catering a mnoho dalšího.

54. mezinárodní Tatra veteran rallye Beskydy

Kdy: 1. 9.2023 - 3. 9.2023 Kde: Prostřední Bečva

Sraz účastníků a prezentace bude tradičně na Horní Bečvě v rekreační středisku Retaso, naproti restaurace Zavadilka. Tento ročník bude navíc oslavovat 100 let klasické koncepce Tatra.

Jan Faltýsek
Diskuze (0)

Doporučujeme