Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Top Gear láká na novou sérii: Kempování s elektrovozy, Lada Niva i nejnovější superauta

David Bureš
Diskuze (0)

Britský Top Gear se těší už na 31. sérii. Aktuální moderátoři, Chris Harris, Freddie Flintoff a Paddy McGuinness, nás lákají na obsah, který nás čeká.

Automobilový pořad Top Gear britské televizní stanice BBC pokračuje i dávno poté, co jej opustili jeho dodnes zřejmě nejslavnější moderátoři, Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond. Aktuálně ho moderují slavný novinář Chris Harris, moderátor a bývalý hráč kriketu Freddie Flintoff a herec Paddy McGuinness, které nejen kritika chválí. Když tak Top Gear láká na nejnovější, už 31. sérii, je na co se těšit.

Konkrétně nás čeká jízda na okruhu Silverstone, kde se jezdí i Formule 1, kam Harris a spol. vyrazí se třemi superauty značek účastnících se právě šampionátu F1, konkrétně se super sedanem Alfa Romeo Giulia GTAM, super kupé Aston Martin Vantage a supersportem McLaren 720S.  

Reakcí na moderní trendy bude i kempování s elektromobily, Polestarem 2, Mercedesem EQC a Audi e-tron Sportback. A chybět samozřejmě nebudou ani již tradiční testy superaut, tentokrát dojde na Lamborghini Huracán STO, unikátní Aston Martin Victor nebo nový Chevrolet Corvette. „Návratem do minulosti“ pak bude i jízda s DeLoreanem DMC-12 a vlastně i blíže nespecifikovaný materiál s offroadem Lada Niva.

Trio Chris Harris, Freddie Flintoff a Paddy McGuinness společně moderuje Top Gear od 27. série, která se vysílila v létě 2019. Tehdy Freddie a Paddy nahradili Matta LeBlanca a Roryho Reida, v rámci další úpravy koncepce tohoto pořadu. Sázka na tuto trojici se vyplatila, průměrná sledovanost sérií opět roste, díky čemuž se dokonce poslední dvě série přesunuly z BBC Two na „hlavní“ stanici BBC One. Nadcházející 31. série se pak na obrazovkách objeví v listopadu.

David Bureš
Diskuze (0)