Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Traktory v centru Prahy kolaps dopravy nezpůsobily. Město bylo připraveno

ČTK
Diskuze (7)

Dnešní protest části zemědělců s traktory a další technikou nezpůsobil kolaps dopravy, Praha je průjezdná a ulice prázdné. Po jednání pražských radních to novinářům řekl primátor Bohuslav Svoboda (ODS).

Je to podle něj zejména díky tomu, že lidé do metropole dnes nepřijížděli auty jako v jiných dnech. Magistrát se připravoval na možný kolaps dopravy v celém městě.

Část farmářů chce blokádou upozornit na podle nich špatnou situaci českého zemědělství. Jejich protestní jízda dnes časně ráno částečně zablokovala pražskou magistrálu, která je ale dál průjezdná, a v centru Prahy na chvíli omezila provoz tramvají. Větší dopravní problémy ale zatím nezpůsobila.

"Ulice jsou prázdné a lidé do Prahy nepřijíždějí s auty tak jako normálně," řekl Svoboda. "Kromě části, kterou zabírají ty traktory, tak je Praha průchodná a kalamita, jakou jsme čekali v ranních hodinách, se nekonala," dodal. V ulicích jsou podle Svobody všechny složky záchranného systému a protest se zatím obešel bez zranění. "Zatím kromě jedné nehody se nestalo nic a je vše bez zranění," řekl primátor.

Praha podle Svobody zavedla předem některá preventivní opatření. "Zařídili jsme třeba to, že obchody byly zásobovány v noci a díky tomu celý den žádné zásobování nebude probíhat," poznamenal Svoboda.

Video se připravuje ...

Protestující podle něj dodržují domluvu, jezdí pouze po vnitřní straně silnic, ponechávají tak volnou pravou stranu k odbočování. "Předpoklad je, že by odjeli kolem druhé hodiny odpoledne s tím, že by zůstalo pět traktorů, které by projížděli Karmelitskou ulicí směrem k Malostranskému náměstí, to se ale ještě neví," doplnil Svoboda.

Část protestujících farmářů se před polednem vydala od budovy ministerstva zemědělství u magistrály na Malostranském náměstí, kde je od 15:00 do 17:00 naplánovaná demonstrace.

ČTK
Diskuze (7)

Doporučujeme

20. 2. 2024 08:32
Re: Hezká přehlídka pětimilionových JohnDeerů
traktor je silnicni dopravni prostredek jako kazdej jinej, kdyz si s nima zblbli jezedaci z celejch cech dali slet na magistrale a me by kazdopadne zajimalo jak se s timhle silnicnim dopravnim prostredkem jezdi.
ceny lepsich john deeru jsou kolem 10M, tedy v cenach levnejsich supersportu a myslim, ze srdce kazdyho petrolheda zaplesa, kdyz takovej sportak uvidi.
jen jsem si nikdy nevsim, ze by si ti, co autama v cenach vybavenejsich john deeru jezdi, nekdy stezovali na bidu a proti bide stavkovali, jako tihle zmanipulovani vidlaci, kterym navic na jejich milionove hracky prispivame z dani ..
i kdyz vlastne jo, babis i rajchl se demonstraci proti bide zucastnuji pravidelne
19. 2. 2024 23:57
Re: Hezká přehlídka pětimilionových JohnDeerů
Proč ty palce dolů?

Jsi negativista. Brusel jsme si zvolili, vybrali a máme v něm své komisaře. Dotace jsou fajn a odborníci z oblasti dotačních programů nám výrazně pomáhají. Rusko, i když náš kámoš (dnes přesněji bývalý), který nás osvobodil v roce 1945, na naši žádost nás osvobodil i v roce 1968 a možná nás osvobodí i někdy příště, jsem rád nikdy neměl a rád mít nebudu ani v budoucnu. Židi jsou aktuálně také v kurzu a pět pilířů zednářství je také cajk.

Tak proč se pohoršuješ nad pár traktorama v Praze.

Je to k smíchu.

Chodím sem kvůli autům, která jsou, (některá), stále v mých očích, fajn. Vztah článku k autům se týká snad jedině možných potíží v dopravě. Ty se nekonaly, takže situace ani komentář nevyžaduje

Já, když se potřebuji vyzvracet, chodím raději na toaletu, než na web o autech. A ani k tomu nepotřebuji to tvé kouzelné moderní slůvko "desolé".
Avatar - Barry Lyndon
19. 2. 2024 22:14
Hezká přehlídka pětimilionových JohnDeerů
pořízených za dotace z Bruselu (rozmumněj z našich daní) organizovaná dotačními šíbry (to je ta lepší varinata) a proruskými desolé (kterým jako bonus straší židozednáři ve věži) :no: :no: :D :D
Avatar - Barry Lyndon
19. 2. 2024 22:10
Hezká přehlídka pětimilionových JohnDeerů
pořízených za dotace z Bruselu (rozmumněj z našich daní) organizovaná dotačními šíbry (to je ta lepší varianta) a proruskými desolé (kterým jako bonus straší židozednáři ve věži) :no: :no: :D :D
19. 2. 2024 16:00
Re: Trefa!
Vláda ty pluhy neutáhne. 😉