Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Třídveřová Toyota Auris: první fotografie

Ondřej Láník
Diskuze (31)
S mezinárodní prezentací nové Toyoty Auris, která probíhá právě v těchto dnech v Itálii, přichází také první zveřejněná fotografie třídveřové karosářské verze.

Překvapení se ale nekoná. Třídveřový Auris se striktně drží stylistické řeči pětidveřové verze a svou designérskou koncepcí je blízko současnému třídveřovému hatchbacku Corolla.

Vnější rozměry 4220 x 1760 x 1515 mm i rozvor patří k dobrému průměru nejlepších vozů třídy. Již před časem si Toyota pro Auris odvezla pětihvězdičkový výsledek v testech Euro NCAP. Model může být vybaven až devíti airbagy. V evropské nabídce budou dva benzinové (1,4 VVT-i a 1,6 Dual VVT-i) a tři vznětové motory (1,4 D-4D, 2,0 D-4D a 2,2 D-4D). Auris je postaven na nové podvozkové platformě.

Ondřej Láník
Diskuze (31)
Avatar - Ghostyx
22. 1. 2007 18:21
Re: !
Chtel jsem rict, ze je to takove placani nesmyslu na zaklade zverejnenych fotografii... nejak mi to tam vypadlo, tak se omlouvam... :-)
Avatar - Ghostyx
22. 1. 2007 18:19
Re: !
S interierem souhlasim, ale ten exterier opravdu nic moc... :no: Ale uvidime v realu, zatim to je jenom takove placani nesmyslu na ruznych diskuzich... Zatim u me z rakosniku vede jasne novy Civic... :yes: :yes: :yes: