Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

TV Svět motorů (15): Vaculík a PureTech, Cupra, nové ASX a kácení

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

V 15. dílu Vláďa Kadera vyzkouší sportovně laděný kombík Cupra Leon ST s mild-hybridním 1,5litrovým motorem, Martin Vaculík se podívá na ojetý Peugeot 308 s kontroverzním motorem 1.2 PureTech, Tomáš Hadač se vydá kácet stromy s těžkou technikou a Honza Mička vyzkouší nové Mitsubishi ASX.

Středa, 20:30, na Nova Action a Voyo

Dnes, tedy ve středu 24. května, bude mít premiéru 15. díl televizního pořadu Svět motorů. Sledovat jej můžete na Nova Action od 20:30. Repríza běží každý pátek v časech 1:30 a 7:30. Všechny díly najdete také na Voyo.

Hybridní Cupra Leon ST

Vláďa Kadera se zaměří na sportovně laděný kombík Cupra Leon ST s mild-hybridním 1,5litrovým motorem. Tento vůz kombinuje výkon a úspornost, představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají sportovní auto s efektivním pohonem. Vláďa navíc poradí, jak ušetřit 70.000 Kč.

Martin Vaculík a Peugeot 308 

Martin Vaculík bude zkoumat ojetý Peugeot 308 s motorem 1.2 PureTech. Tento tříválec vyvolal určité kontroverze hlavně tím, že má rozvodový řemen mazaný olejem, což může způsobovat problémy. Nabízí však překvapivý výkon a nízkou spotřebu. Martin Vaculík na ojetém kousku ukáže, jak problémům předejít. Ve výsledku tak získáte spolehlivé auto za super cenu.

Mitsubishi ASX

Honza Mička si vyzkouší nové Mitsubishi ASX. A na to jsme hodně zvědaví, protože první generace ASX se prodávala opravdu dlouho a prokázala výjimečnou spolehlivost. Nebyla však příliš respektovaná a moderní. Dokáže tohle nová generace napravit?

Tomáš Hadač kácí stromy

Nevíme, kam na ty nápady na unikátní stroje Tomáš Hadač chodí, ale bude to opět plné zajímavostí. Tentokrát bude kácet stromy s těžkou mechanizací. Lesní harvestor Neuson Forest 103 HV je speciální pila, která udělá spoustu věcí sama. Strom dokáže nejen pokácet, ale i odvětvit. A s každým druhem stromu pracuje jinak. Jen pracovní hlava tohoto stroje stojí okolo 2 milionů korun.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)