Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tváří Jaguaru se stal David Beckham

Michal Fokt
Diskuze (18)
Victoria Beckham udělala jméno Range Roveru Evoque a nějak to zůstalo v rodině, protože její manžel se stal ambasadorem sesterského Jaguaru.

Slavné osobnosti dělají velmi často reklamu automobilovým značkám. Maria Šarapovová propaguje Porsche, bývalá "spajska" Victoria Beckham se stala ambasadorem Range Roveru Evoque a její muž, fotbalista David Beckham nezůstal stranou.

Ba co víc, snad aby se doma nehádali, zůstal u koncernu Tata a stal se tváří Jaguaru. Sice údajně jen pro Čínu, ale to je v dnešním globalizovaném světě víceméně jedno, nehledě na to, že ho tak v každém případě bude vnímat téměř čtvrtina obyvatel planety...

Podle šéfa automobilky pro Čínu Boba Grace je Beckham Britem s celosvětovou popularitou a ztělesňuje britský styl a sofistikovanost a představuje moderního muže se zájmem o design, inovace, výkon a řízení. Prostě ideální partner pro Jaguar, speciálně pak pro sportovní F-Type. Kontrakt zní na blíže neurčený počet reklamních snímků a televizních spotů, určených výhradně pro Říši středu. Beckham se k tomu pochopitelně nechává slyšet, že Jaguary byly vždycky jeho láska, E-Type nevyjímaje a F-Type vnímá jako jeho pokračovatele. Znáte to...

Partnerství ovšem nebude jen dvoustranné, Jag a David nenechali nic náhodě a fotografie pro kampaně bude pořizovat exkluzivně legenda módní fotografie Peter Lindbergh. Navíc bude nejspíš mít díky svým zkušenostem co mluvit i do reklamních videospotů.

Michal Fokt
Diskuze (18)
Avatar - dewill
10. 3. 2014 10:47
Ať uhne!
..zaclání před dokonalostí! >:D toto mistrovské dílo opravdu reklamu nepotřebuje!
Avatar - Starfighter
9. 3. 2014 18:44
Re: Inspirace Jaguaru je jasná... Galský diamant
Tak ten byl dobrej >:D
Avatar - Starfighter
9. 3. 2014 18:43
Re: GARÁŽOVÝ AMBASADOR
Ale fuj 8-s >:-[] >:D
Avatar - Pekelná Micinka
9. 3. 2014 18:36
Re: Inspirace Jaguaru je jasná... Galský diamant
:yes:
9. 3. 2014 18:08
Re: Inspirace Jaguaru je jasná... Galský diamant
Promiň, ale tam žádnou podobnost nevidím, snad jen že maj oba...červená zadní světla :-)