Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Unikátní pohled: Podívejte se na přípravy výstavy Auta na náplavce z dronu!

Stanislav Kolman
Diskuze (48)
Během příprav automobilové výstavy na náplavce máme k dispozici spoustu kamer, ale jen jedna z nich je tak moc speciální. Létá totiž ve vzduchu!

Abychom vám přípravy unikátní automobilové show Auta na náplavce co možná nejvíce přiblížili, nasadili jsme do akce hned několik kamer. Ty budou celý proces a postupné plnění náplavek auty pečlivě monitorovat. Jedna z nich je umístěna na dronu a první záběry si můžete prohlédnout právě teď.

Není to ovšem jediná příležitost. Dron bude nad jedinečnou pražskou výstavou aut létat v celém jejím průběhu a to dokonce i během světelné show na Vltavě, jež se odehraje po setmění. Rozhodně se tedy můžete těšit na spoustu krásných záběrů.

Auta už se na náplavce pomalu začínají sjíždět a nábřeží se plní. Připravuje se také hlavní stage pro hvězdy doprovodného programu – kapely Jelen, Monkey Business či písničkáře Tomáše Kluse nebo rapera Vladimira 518. Výstava startuje 31. srpna čtvrtou hodinou odpolední a poslední příležitost podívat se na nejzajímavější automobilové kousky budete mít v neděli 3. září. Více informací a řadu nejaktuálnějších informací naleznete na oficiální Facebook události.

Stanislav Kolman
Diskuze (48)
31. 8. 2017 14:58
Ponorka by nebyla?
Hmm, dron, to už dnes má kde kdo, ale vyslat tak po Vltavě malou ponorku a sledovat probíhající přípravy na náplavce skrz periskop a záběry vysílat zde, to by bylo fakt origoš! :-)
Avatar - wakantanka
31. 8. 2017 14:13
Re: Milá redakce a celé vydavatelství...
Ja byť niekde po blízku, tak sa tam z diaľky pôjdem pozrieť už len kvôli tomu koľko ľudí tam naozaj príde. Tipujem, že gro budú tvoriť mamičky s deťmi na prechádzke. :-)
Avatar - wakantanka
31. 8. 2017 14:10
Re: 1.a 4.ZÁŘÍ 1.ŠKOLNÍ DEN = ZÁKAZ VJEZDU DÍZLPRAŽAT do PRA
Neboj nič, takých hudobníkov či iných umelcov je kade tade plná *, aj u nás. Jediný čo pamätám čo bol schopný na rovinu povedať prečo to robí bol Jožo Ráž keď hral Mečiarovi, aj keď to robil skôr z presvedčenia ako pre peniaze.
Avatar - Ozzman
31. 8. 2017 10:53
Re: Milá redakce a celé vydavatelství...
Ty mi od toho normálně odradíš >:D
31. 8. 2017 10:46
Re: Milá redakce a celé vydavatelství...
Je to nemístně trapné, stejně jako bych si z principu nekoupil Hyundai, tak bych nešel na podobně hloupě tlačenou akci.

Vošický vede i ACZ?