Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

V Rusku už si někdo postavil vlastní Cybertruck. A funkční

Jan Zajíc
Diskuze (3)

Cybertruck od Tesly patří mezi nejvýraznější novinky letošního roku, poprask vzbudil hlavně vzhled tohoto elektrického pick-upu. A třeba v Rusku už jezdí jeho kopie.

I když se mají první produkční kusy Tesly Cybertruck dostat k zákazníkům až v roce 2021, řidiči v Moskvě už mohou svérázně tvarovaný pick-up v ulicích s trochou štěstí potkat. Nejde samozřejmě o originál, ale o poměrně vtipnou repliku.

Jak přesně vůz vypadá, ukazuje video, které se nedávno objevilo na sociálních sítích. Pozoruhodné je, že falešný Cybertruck vypadá dokonale funkčně - nejenže jede, ale i svítí a dokonce má i registrační značky.

Detaily k této stavbě bohužel zatím k dispozici nejsou, takže nevíme, kdo, jak a z čeho si kopii postavil. Ale třeba se brzy nějaké informace objeví. Budeme to sledovat, tak buďte s námi.

Jan Zajíc
Diskuze (3)

Doporučujeme

23. 12. 2019 16:46
Americká kopie
Tyhle modely už Rusové stavějí v garážích léta letoucí.Když jsem viděl Cybertruck poprvé, myslel jsem si že se někdo zbláznil a okopíroval z legrace ruské samodomo karoserie, které si tam svařuje kdejaký Kuzma na vesnici. :-O
20. 12. 2019 20:41
No jo, no...
...lidská blbost je neomezená a v rusku to platí dvojnásob! ;-)