Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Váš vůz v testu Auto.cz aneb staňte se členem redakce

Libor Zezulka
Diskuze (31)
Jste čtenářem Auto.cz? Vlastníte automobil, který jsme dosud netestovali a který může zajímat ostatní čtenáře? Ozvěte se nám a staňte se na chvíli členem redakce.

V listopadu loňského roku jsme vás požádali, abyste nám pomohli s vytvářením exkluzivního obsahu na Auto.cz a dovolili nám, abychom se jedno odpoledne točili kolem vašeho vozu. Takového vozu, jehož test zatím nebyl na portálu Auto.cz zveřejňem. Tato výzva se setkala s poměrně velkým ohlasem, na základě tohoto článku jsme například vyzkoušeli Dodge Viper SRT-10 a nyní další vozy. Poté jsme si dali kvůli tuhé zimě chvíli pauzu, ale nyní téma oživujeme. Opět vás prosíme, abyste nám pomohli vytvořit dílo, které obohatí ostatní čtenáře Auto.cz a pomůže překonat bariéry českého automobilového trhu.

Těmi bariérami, které se snažíme delší dobu zbourat, máme na mysli možnost vyzkoušet například automobily značek Ferrari, Bentley, Maserati, Aston Martin, Lamborghini, Pontiac, Buick, Infiniti, Lincoln, Acura a mnohé další, které se na českém trhu prodávají v malých počtech (navíc se pyšní exkluzivní značkou) a jejich prodejci tudíž nemají příliš zájem a mnohdy ani možnost poskytnout automobil na test. Možnosti většiny českých motoristických médii sahají nejdále k luxusním limuzínám typu Audi A8, BMW 7, Mercedes-Benz S atd., jejichž testy vám přinášíme pravidelně.

Stačí se ozvat na redakční e-mail, my vám zavoláme, domluvíme termín a dorazíme. Společně vůz vyfotografujeme, případně natočíme video, vyslechneme vaše poznatky a zkušenosti a napíšeme článek.

Těšíme se na naši spolupráci


redakce Auto.cz

Libor Zezulka
Diskuze (31)
1. 7. 2006 14:13
Re: BERTOŇÁK (dnes mimo edici)
;-) :yes:
1. 7. 2006 11:06
Re: BERTOŇÁK (dnes mimo edici)
:-) :yes:
1. 7. 2006 11:05
Re: BERTOŇÁK (dnes mimo edici)
:-) :yes:
1. 7. 2006 11:05
Re: BERTOŇÁK (dnes mimo edici)
:-) :yes:
30. 6. 2006 21:54
BERTOŇÁK (dnes mimo edici)
Tak se zase s Jardou hlásíme. Fachčíme stále v naší dvojgaráži, světlo ještě nesvítí, ale nám to neva, protože, jak tvrdí Jarda - jenom ladíme formu. Já sice nevím, co je forma, tak nehodnotím, moje zásada, ele každopádně se chystá velká premiera. Jarda si nechal vod parťáka v depu přečíst článek na auto.cz. Prej je teď možný zapůjčit svý auto k testu. Jarda taky říkal, že už testovali nějakou zmiji. No, my nemáme zmiji, ale pár německejch ovčáků. Sice taky koušou jako mrchy, ale zmiji jsem při akceleraci zatím štěkat neslyšel. Jarda taky ne. Zmije asi neštěkaj. Tak do toho pudem. Vyberem bavlněný tanga, ty dobře v piliňákách táhnou, navoskuju Jardovi bič a koupím dvě štangle uheráku. Na auto.cz budou mrkat. Přeci jenom, klasickej tuning v hybridním pojetí, navíc zpracovanej rukama mistrů... to se nevidí každej den. Akorát máme s Jardou trochu obavu, aby se nám psi při losím testu nezjančili a neudělali s redaktorem letmej kilometr rychlejš, než ta zmije. Víte, my s Jardou jsem si sice už zvykli na úspěchy, nakonec, u nás v ulici nás dost ceněj, ale internet je internet... no, prostě máme obavu, aby nám našeho hybrida neobšlehli při testu kapitáni automobilovýho průmyslu. Víme, že se chystá nový Mondeo a tak bysme s Jardou nechtěli dělat Fordu křeny. Jarda to ale vykoumal. Jarda je dobrej. Sehnal starou plachtu z vojenskýho stanu a tu přehodíme přes multikáru. Jenom vystřihneme dvě díry, jednu pro hlavu redaktora, co bude sedět na kozlíku a druhou pro komín od piliňáků. Psy necháme, jak jsou. Jarda říkal, že prej je pes, jako pes. No, nevím, u nás na pavlači mi sousedi dali jednou ochutnat jednoho na česneku, a ten byl dost jalovej. Jarda ale ví co dělá. Tak, nezapomeňte číst testy na auto.cz. Bude se to jmenovat - Jak piliňáky natrhly gule zmiji. Dobrý, ne? Nevím sice co znamená to "gule", tak nehodnotím, moje zásada, ale tak nějak to dopadne, to vám s Jardou slibujem. Tuning forever. Bertoňák.