Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Aston Martin DB10 a Jaguar C-X75 v nové bondovce Spectre

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Natáčení nejnovějšího dobrodružství britského Agenta 007 se těší nebývalé pozornosti veřejnosti a filmový štáb proto uvolnil pár záběrů z honičky mezi hlavním hrdinou a jeho protivníkem.

James Bond si doposud vystačil se speciálně upravenými verzemi sériových modelů, ale v novém snímku Spectre dostane přímo pro své potřeby navržený Aston Martin DB10, který využívá techniku ze stávajícího modelu V8 Vantage.

Aston Martin vyrobil pro natáčení nové bondovky celkem deset exemplářů kupé DB10 a s ohledem na řadu akčních scén v čele s honičkou ulicemi nočního Říma se očekává, že jej v nepoškozeném stavu přečkají jeden až dva vozy.

Protivníkem Jamese Bonda, resp. Daniela Craiga bude tentokrát Mr. Hinx, ztvárněný Davem Bautistou, který usedne za volant Jaguaru C-X75.

Supersportovní kupé bylo Jaguarem dodáno pro potřeby natáčení v několika exemplářích, a přestože původní koncept proslavilo použití turbín, tak stroje pro bondovku Spectre jsou podle neoficiálních zdrojů poháněny konvenčním pětilitrovým osmiválcem.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)